in

NAPADNUTA NA NASTUPU: Suprug Ilide Šaulić angažuje obezbijeđenje

Slatka-Tajna.Eu

Ilda Šaulić doživjela je veliku neprijatnost na svom nastupu. Ona je pjevala u jednoj kafani u Zemunu i svojim glasom uveseljavala prisutne, ali ponašanje jednog navalentnog gosta pokvarilo joj je veče.

– Ilda je gospođa, ona sebi nikada ne bi dozvolila da pređe granicu sa publikom. Ona ima interakciju sa publikom, ali postoji granica, a gosti ne mogu da se ponašaju kako oni žele samo zato što daju novac. Ilda nije iz te priče, pjeva zato što voli, a ne da bi od tog novca preživjela – kaže izvor blizak pjevačici.

Situacija je bila vrlo neprijatna, obezbijeđenje je na kraju čovjeka koji ju je uznemiravao celo veče izbacio iz restorana. Pokojni Šaban nije bio oduševljen kada je Ilda odlučila da krene njegovim stopama, jer je znao da biti pjevačica nije lako i da ženi poput nje nije mjesto u kafani. Stalno je strahovao šta će joj se desiti – kaže izvor i dodaje da je najburnije odreagovao Ildin muž Bojan.

Veoma se potresao. Inače je nikad ne pušta samu, ali je to veče čuvao kćerku Emu. Odlučio je da joj nakon ovog incidenta angažuje obezbijeđenje – otkriva izvor da je Bojan spreman na sve kako bi zaštitio suprugu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAZAD NA SELO ME ODVEDI: Ana Nikolić podijelila Rastinu pjesmu

Gospođa Lewandowski na Instagramu otkrila u kojoj državi će Robert nastaviti karijeru?!