in

Ivanković: Očekujem pozitivnu reakciju igrača, želimo pobjedu

Slatka-Tajna.Eu

Nogometaši Širokog Brijeg u okviru u 26. kola m:tel Premijer lige BiH u subotu gostuju kod Leotara, a trener Jure Ivanković očekuje od svojih igrača bolje izdanje u odnosu na posljednje dvije utakmice u kojima je Široki Brijeg poražen od Veleža 1:0 te odigrao 1:1 s Posušjem.

“Mi idemo u svaku utakmicu s ambicijom da pobijedimo i pokušat ćemo se izdići iz krize nakon ovih loših rezultata. Najviše smo razgovarali o pristupu i poštenom odnosu prema dresu koji se nosi bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo. Svaka utakmica je prilika za dokazivanje svakom igraču koji igra u Širokom Brijegu, tako da očekujem pozitivnu reakciju od igrača i da ćemo se vratiti iz Trebinja zadovoljni”, kazao je Ivanković.

On je najavio i određene promjene u momčadi, kazavši kako će do kraja prvenstva priliku dobiti neki igrači koje su do sada imali manju minutažu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Pokušat ćemo smanjiti greške koliko je to moguće kako bismo poboljšali igru u sljedećem razdoblju. Trudit ćemo se popraviti i ostale segmente u igri i vratiti zajedništvo i borbenost koja nas je krasila u nekim utakmicama ove sezone. Mislim da je igra morala biti bolja i da će sigurno biti bolja u sljedećim utakmicama“, poručio je Ivanković.

Dodao je kako unatoč svemu vjeruje u svoju momčad.

“Izazov je i za mene kao trenera biti u ovakvoj situaciji jer nas je sve vodila ambicija da možemo ostati u borbi za Europu kako ne bi došlo do psihološkog i motivacijskog pražnjenja. Sada je izazov na meni i mom stručnom stožeru izvući iz momčadi maksimum i nadam se da će igrači pozitivno reagirati jer je svaka nova utakmica prilika za dokazivanje”, zaključio je trener Širokogi Brijega.

Krilni napadač Ivan Ikić, koji je ove sezone dva puta bio strijelac u pobjedama protiv Leotara, najavio je da Široki ide po pobjedu na sutrašnjem gostovanju.

“Teško je igrati ovakve utakmice protiv momčadi koja se bori za ostanak, ali mi isključivo gledamo sebe, svoj rad, trening i idemo u Trebinje po tri boda”, izjavio je Ikić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pjanić objavio fotografiju, Lovren ga odmah bocnuo zbog jednog detalja

DERNEK U LJUBLJANI: Bubi pjevao do zore