in

Ten Hag već ima plan za ljeto: Zna se koje igrače će pokušati dovesti u Manchester Untied

Slatka-Tajna.Eu

Očekuju se promjene na Old Traffordu

U Manchester Unitedu i ovog ljeta očekuju se velike promjene kada je u pitanju igrački kadar.




E. Čaušević



Crveni đavoli i ove sezone igraju ispod očekivanja navijača i već se skoro deset godina muče da se vrate na nivo na kojem su bili dok je trener ove ekipe bio Sir Alex Ferguson.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Čelnici kluba već su donijeli odluku da Ralf Rangnick neće biti trener Uniteda u novoj sezoni, te će on dobiti drugu funkciju na Old Traffordu.

Engleski mediji već nekoliko dana špekulišu o tome da će Erik ten Hag biti novi trener Manchester Uniteda, te da je klub već postigao dogovor sa sadašnjim trenerom Ajaxa.

Ten Hag će potpisati ugovor na četiri sezone, te je predstavio svoj plan čelnicima Uniteda. On vjeruje da može vratiti klub na sami vrh evropskog fudbala, ali jasno je da su potrebne velike promjene u igračkom kadru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Već sada je sigurno da će Edinson Cavani napustiti klub, a upitno je šta će biti i s Cristianom Ronaldom. Zbog toga United želi da dovede napadača, a kako piše Mirror glavna meta na ljeto će biti Harry Kane.

Crveni đavoli će učiniti sve da dovedu napadača Tottenhama ovog ljeta i spremni su čak da plate oko 130 miliona funti za njega.

No, pored Kanea na listi se nalaze još četvorica igrača. Na meti će biti i Darwin Nunez koji odlično igra ove sezone u dresu Benfice i skrenuo je na sebe pažnju mnogih evropski klubova.

Na listi želja trenutno se nalaze još Kalvin Phillips iz Leeds Uniteda, te Ruben Neves koji igra u Wolverhamptonu. Tu je i Youri Tielemans koji će na ljeto napustiti Leicester, a očito bi Old Trafford mogao biti njegov novi dom.

Sigurno je da će Ten Hag imati još neke želje, a posebno kada je u pitanju odbrana koja je očito najslabija karika Uniteda ove sezone.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U NOVOM “EXPRESSU”: Ko se sve na estradi bavi prostitucijom?

“OTAC MI JE USTAO IZ GROBA!” Dušica Grabović se oglasila nakon optužbi u aferi “elitna prostitucija”