in

SRAM TE BILO: Siniša Medić žestoko opleo po Anastasiji Ićurup!

Slatka-Tajna.Eu

Anastasija Ićurup, koja je napustila Zvezde Granda zbog komentara žirija vezanim za njen stajling na sceni, ne jenjava.

Pošto je mlada pjevačica žestoko odgovorila žiriju, prevashodno Ani Bekuti koja je bila veoma kritična tokom komentarisanja, da je nisu smijeli ranije kritikovati dok je Jelena Karleuša bila u žiriju, oglasio se voditelj, novinar i urednik Siniša Medić koji je oštro osudio ovakvo ponašanje mlade pjevačice.

Šoubiznis nije nešto što se gradi nakon par pojavljivanja u emisiji. Imamo i slučaj djevojke koja je izašla zbog skandala iz Zvezda Granda, snimila je pjesmu i nigdje više nikada ne postoji, nema je. Nije vam dovoljan trenutan marketing, a poštovanje se mora imati prema velikim zvijezdama – bio je oštar Medić.

– Sram bilo ovu djevojku. Lepa je i atraktivna, ali sa ovim potezom ništa neće uraditi. Grozim se nepoštovanja, nekulture, bahatosti, umišljenosti. Ovakvim ponašanjem će vrlo brzo otići u zaborav – brutalan je za kraj bio voditelj.

– Nikada ne komentarišem nečije izjave javno, ali Anastasija, Ićurup sram te bilo!!!! Kao prvo, može da ti se ne sviđa nečiji komentari, ali do kraja života treba da držiš glavu dole kao duboki naklon velikim karijerama Ane Bekute i Snežane Đurišić! Koristile su mnoge marketing na način na koji i ti. Spremila si novu pjesmu ok, a gdje ćeš je promovisati…Jutjub nije dovoljan! Još jednom sram te bilo izrečenih riječi radi sopstvenog marketinga! – bio je brutalna Siniša i na svom storiju.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRVI PUT NAKON OPERACIJE NOSA: Luna Đogani izašla iz ilegale

Roma u polufinalu Lige konferencija