in

OČEKIVALI SU “BUM”,ALI ETO : Isak Šabanović surovo iskren o pjesmi “Kataklizma”

Slatka-Tajna.Eu

Za sve što je pokazao kroz takmičenje ”Zvezde Granda” pa i nakon njega, Isak Šabanović je u samo nedjelju dana dobio dvije prestižne nagrade  

Prvo je uslijedio Oskar popularnosti u Banja Luci a zatim i nagrada na ”Samitu uspješnih” u Beogradu.

 -Mnogo mi znače te nagrade, jer su prve zvanične, to su mi prvi pehari, jer onaj u ”Zvezdama Granda” nisam dobio. Šalim se ja nekad sa Mahirom da mi pozajmi pehar, a on mi kaže: ”Što ne tražiš auto da ti pozajmim?” – našalio se Isak. 

Iako nije pobjedio, kažu da je napravio najveći uspjeh. O njemu se od svih kandidata najviše pisalo još tokom takmičenja, kako zbog nastupa, boje gasa tako i zbog origanalnosti koju je doneo svojom pojavom.

– Čitava Jugoslavija je skočila tad oko mene. U svim novinama i televizija sam bio, osjećaj je neprikosnoven – priznao je Isak.U samo nekoliko mjeseci od osvojenog drugog mjesta izdao je čak dvije pejsme, ali je sve iznenadila činjenica da druga nije prošla dobro kao prva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Očekivali su bum od mene, ali eto. Mi smo svi krenuli da pravimo neku kataklizmu ali ispade da je ”Prvo jutro” bolje prošlo. Ipak, na nastupima ljudi koji dođu mene da slušaju pjevaju i ”Kataklizmu”. Ja ne mogu da ocjenim to kako je šta prošlo, ali vidim po nastupima – otkriva Isak.

(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Neoprezna vožnja mogla je skupo koštati španskog fudbalera

HDZ predlaže upisivanje nacionalnosti u ličnu kartu