in

LUKAS MI VIŠE NIJE PRIJATELJ: Milica Pavlović najavila novi estradni rat!

Slatka-Tajna.Eu

Iako ne govori otvoreno o sukobima sa kolegama, Milica Pavlović je ovaj put rIJešila da kaže istinu o odnosu sa Acom Lukasom.

Ovih dana je u žiži javnosti zbog novog albuma “Posesivna”, koji je naišao na odličan prijem kod publike. Čestitke stižu sa svih strana – kako od fanova, tako i od kolega, međutim kolega i nekada dobar prijatelj Aca Lukas nije joj čestitao na albumu.

Oni su, podsjetimo, prije nekoliko godina snimili spot za duetsku pjesmu “Kidaš me”, koji se već neko vrijeme ne može gledati na Jutjubu, a sada je otkriveno i zbog čega.

– Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelijepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji – kazala je Milica.

Pjesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula – dodala je pjevačica, dok je pomenuti spot, podsjetimo, imao milionske preglede na Jutjubu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Lukas je, inače, podnio tužbu protiv “Granda” zbog toga što su, kako on tvrdi, neovlašteno naplaćivali zaradu od njegovog dueta “Kidaš me”. Lukas smatra da “Grand” nije imao prava da prisvoji novac od zarade od pregleda na Jutjubu i drugih striming platformi, a sporna su i izvođačka prava koja su registrovana u agenciji “Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora”.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Njemačka je zaplijenila najveću superjahtu na svijetu u vlasništvu sestre sankcioniranog ruskog oligarha

Unauthorized Affiliate – error page