in

Haos u tunelu, regovala policija: Vrsaljko gađao flašom, pa pljuvao članove Manchester Cityja!

Slatka-Tajna.Eu

Manchester City je uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka jer je s ukupnih 1:0 pobijedio Atletico Madrid i večeras je uspio da preživi pakao na stadionu Wanda Metropolitano.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Atletico je u finišu utakmice na sve načine pokušao da dođe do gola koji bi meč odveo u produžetke, ali je City sačuvao mrežu i na kraju se plasirao dalje.

U samom finišu gledali smo velike varnice na terenu. Sve je počelo kada je Felipe namjerno udario Fodena, a kasnije je nastao haos jer je i Savić htio da se ubračuna s njim.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Felipe je dobio crveni karton, a prekid je trajao nekoliko minuta. Kada je utakmica nastavljena krenuli su novi sukobi između igrača Manchester Cityja i Atletica.

Veliki sukob vidjeli smo u tunelu stadiona kada je Savić ponovo bio u svađi s igračima Cityja, ali ovaj put u sve se uključio i rezervista Šime Vrsaljko kojeg su jedva zaustavili.

Vrsaljko je kako se vidi na snimku prvo flašom gađao nekog od članova Cityja, a potom je pokušao fizički da nasrne na nekoga od njih.

Nakon što su ga saigrači nekako zaustavili Vrsaljko je pljunuo u pravcu igrača i članova Manchester Cityja što su kamere jasno snimile.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Potom je nastala totalna ludnica u tunelu stadiona Atletico Madrida, a na kraju je morala reagovati i policija.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Vrsaljko i Savić sukob s Grealishom počeli na Etihadu

Vrsaljko i Savić su bili obojica starteri na Etihadu gdje je Atletico Madrid poraženi sa 1:0, te ni u Manchesteru nisu mogli bez varnica s protivničkim igračima.

Već tada se na meti Savića i Vrsaljka našao Grealish s kojim su imali prvo verbalni sukob, a onda je tu bilo provokacija koje su prelazile svaku granicu.

Vrsaljko je tada povukao za kosu Grealisha nakon što je dobio žuti karton, a večeras je istu stvar uradio i Savić samo što Crnogorac može biti sretan jer sudije pored cijelog haosa to nisu vidjele.

Bilo kako bilo ovakvo ponašanje igrača Atletica sigurno je bacilo mrlju na ovaj dvomeč, a koliko im je teško palo ispadanje iz Lige prvaka ove scene najbolje pokazuju.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Milica Pavlović iznijela sve u javnost: Lukas i ja više nismo prijatelji, naš duet sam lično ja izbrisala! – Senzacija

Nebitno je da li je u dronu bila bomba ili nije, bitno je da nije bilo žrtava