in

SVE VOLIM U POSLU: Dušica Jakovljević radi najbolje kad je najteže

Slatka-Tajna.Eu

Dušica Jakovljević jedno od najpopularnijih TV lica, često ističe koliko voli svoj posao, ali, kako kaže, njena djeca nemaju interesovanja za medije.

Sve volim u mom poslu, te nalete adrenalina koji se dogode i kad god sam umorna i kad god sam neispavana ili bilo kako sumnjam u sebe, onda dam najbolje. Uvijek kad sam nešto neraspoložena i kad se šminkam, meni moja šminkerka kaže: “Ma sad ćeš ti ono tvoje” i bukvalno se desi neka transformacija, neko čudo. Čim krenem tim stepenicama ka studiju jednostavno se dogodi nešto neobjašnjivo. Nikada nisam poželjela da se bavim ni jednim drugim poslom- tvrdi Dušica.

Dušica čak i privatno gleda televiziju na kojoj radi, bez obzira da li joj to slobadan dan ili se sprema da krene put Šimanovaca:

Ja sam katastrofa kada je riječ o drugim emisijama i kada je generalno riječ o televiziji s obzirom na to da sam toliko dugo konzumirala, prije svega, strane programe pa sam sada napravila pauzu. Najgledanije serije sada kada su najpopularnije, mene nekako ništa od toga ne drži. Rijetko u posljednje vrijeme gledam televiziju, nekako mi je fiksiran kanal na Pinku-rekla je.

Ona ne krije da se susreće sa manje lijepim komentarima na mrežama, ali i da joj oni ne smetaju.

– Tu sam bipolarna. S jedne strane me stvarno baš briga, ja sam zaista u ovom momentu života zadovoljna sobom. Tako da mislim da su svi loši komentari nerealni. Volim konstruktivne komentare, ne volim bezobrazluk ni u privatnom životu, a posebno kada je riječ o ljudima koji me ne poznaju. Nemam ih nešto mnogo, svaki loš komentar ili uvreda je od nekoga ko ni po čemu nije bolji od mene– tvrdi Dušica, a na pitanje da li je bila meta bulinga, odgovara:

Ja sam knjiški primer internet nasilja od početka “Zadruge” pa na ovamo s obzirom na to da sam bila prva na udaru kada je trebalo biti spona između zadrugara i “Zadruge”. Svi sad pričaju o tome kada su se desile neke mnogo strašne stvari. Ta tema se nije potezala kada su meni prijetili smrću ili kada su objavljivali moje umrlice. Moram da kažem da sam u nekoliko navrata i prijavljivala taj slučaj policiji i ništa se po tom pitanju nije desilo niti uradilo, tako da sam sasvim i odustala od toga-iskreno priča

Ne plašim se toga kada je riječ o mojoj deci, s druge strane sam poprilično izparanoisana kada promjene fotografiju na Viber-u ili sliku na Instagramu. Mislim da mi roditelji moramo, ako smo ranije četvoro, sad stočetvoro očiju, jer su to zaista strašne stvari-rekla je.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Predao se osumnjičeni za ubistvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota

RAT UŽIVO: Ruske trupe pretrpjele nenadoknadive gubitke, nove snimke uništavanja agresorskih položaja dronovima…