in

Mile Kitić otkrio koliko mu troše žena i kćerka: Ne mogu da se kupuju tašne od 5.000 eura! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Popularni pjevač Mile Kitić skoro pa se navikao da više živi sam nego sa svojom suprugom Martom Savić koja posljednjih par godina najviše vremena provodi u Dominikani gdje su kupili i kuću.

I dok ona ne može da se odvoji od bijelih plaža i okeana, Mile mora da radi. Kaže da žena ne zna ni gdje ide ni koliko zarađuje i da je odavno prestao da kupuje poklone.

– Kad uzmem nešto njoj i kćerki uvijek im pogriješim što se tiče ukusa. Ovako, znaju gdje je kasa sa parama, pa same uzimaju i kupuju šta im treba. Normalno, desi se nekad i da kažem da prikoče. Ne može baš da se luduje, da se kupuju tašne od pet-šest hiljada eura. To je glupost. Ima prečih stvari u životu – rekao je Mile.

Pjevač ne krije da je potekao iz siromašne porodice i dobro se namučio da dođe do bogatstva u kom sada uživa sa Martom i Elenom.

– Nas petoro je bilo. Otac, majka, sestra najstarija i nas četiri brata, ja sam bio najmlađi. Živjeli smo na selu od zemljoradnje. Bilo je svega, i pšenice, kukuruza, mesa, povrća. U tome nismo oskudijevali, ali nije bilo novca da se kupe patike i ta garderoba – rekao je Kitić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Morao sam da radim. Sjećam se da smo pravili ciglu, istresali iz kalupa. Malo sam se sačuvao od težih poslova na njivi. Starija braća su više to radili, a ja sam vodio stoku da se napoji, nosio vodu kad je kosidba – ispričao je Mile i dodao:

– U školu sam išao šest kilometra. Kad je padao snijeg, uvijek je išao neko stariji da nam napravi put da bismo stigli do škole. Sjećam se i prvog honorara. Otac mi je kupio šargije, i na svim proslavama sam bio atrakcija. Došao traktor u selo Osinje, ja sjeo na ćebence i pjevam. Naučili su me s…., bezobrazne pjesme.

– Prvi koncert mi je bio na traktoru zadruge kojim se orala zemlja. Ja sedim na blatobranu, sviram i pjevam. Bilo je pelcovanje pasa u selu. Dolazili su lovci, pa ako to ne uradiš, oni ne znam šta su radili sa psima. A pelcovanje nije bilo jeftino. Ja došao na slavu, pjevao, svirao i te pare dao lovcima da ne ubiju mog psa Ićija – rekao je Mile za Svet.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Košarkaš Igokee m:tel Dalibor Ilić najkorisniji igrač 26. kola ABA lige

Mušija nakon presude CAS-a: Za mene fudbal u BiH više ne postoji!