in

BIO SAM PRGAV: Neša Twins jedva izbjegao batine

Slatka-Tajna.Eu

Grupa Twins razbijala je mnoge barijere na muzičkoj sceni i bila u rangu sa velikim folk zvijezdama, međutim iznenadno su se povukli sa estradnog neba. Nakon deset godina, Neša i Manuela spremniji su nego ikada da ponovo zasijaju u punom sjaju i pruže publici sve ono na čemu su vrijedno radili.

Okidač za h”ajmo ponovo” je upornost naših fanova koji nam pišu stalno da se vratimo na scenu. Naravno i ljubav prema muzici je pokretač za vraćanje. Čekali smo pravi trenutak nekako, vidim da su se kolege dosta umorile od posla, a mi imamo jednu svhežu energiju jer smo odmorili jedno deset godina. Sada smo više u ovoj priči iz hobija i ljubavi- istakli su Neša i Manuela.

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Neša je privlačio veliku pažnju svojim upečatljivim stajlinzima i performansima. Iako je zbog toga bio na meti brojnih kritika, pjevaču je godilo što je jedan od najpopularnijih među nejžnijim polom.

Imam sreće što nisam dobio batine jer sam stvarno bio provokativan. Mnogo puta sam prešutio jer nisam prgav, pa me je to mnogo puta vjerovatno i spasilo priznao je pjevač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Trener iz HNL-a izjavio da želi Hajduku titulu, navijači traže njegov odlazak iz kluba

RAT UŽIVO: Guverner Donjecka – ‘Žestoke borbe traju već danima’; Putin – ‘Rusija nije imala drugog izbora’