in

Rada Manojlović zatekla Minu Vrbaški svojim saznanjima: Vlasnik klinike gdje je Mina medicinska sestra je moj prijatelj – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Rada Manojlović i rijaliti zvijezda Mina Vrbaški našle su se pred kamerama jedne emisije, gdje su između ostalog govorile i o novom Mininom zanimanju.

– Ja živim prvu, ali nekada se osjećam kao da imam 30 godina, a nekada kao da imam 15, sve zavisi gdje se nalazim, sa kakvim ljudima, ali nekako ove godine koje imam sada, voljela bih da napredujem u nekim stvarima, a da zadržim ovo što imam u sebi – rekla je Mina Vrbaški.

– Mnogo si se promijenila – nadovezala se voditeljka.

– Jesam, obećala sam. Zaposlila sam se na privatnoj medicinskoj klinici, taj posao me čeka kada izađem iz rijalitija – rekla je Mina u Magazinu In.

– Ja moram da kažem da je moj dugogodišnji prijatelj vlasnik te klinike i on mi je rekao da je ona shvatila za tri dana stvari za koje nekome treba mjesec dana – pohvalila je Rada Manojlović.

– Kada se rijaliti završi daću razliku predmeta i jedva čekam da krenem tim putem, drago mi je što mogu da kažem da sam poslije nekog vremena djevojka za primjer – izjavila je Mina Vrbaški.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Unauthorized Affiliate – error page

Sarajevo sa šest golova ispratilo Rudar sa “Koševa”