in

POJAVILA SE U OGLASIMA: Doris Pinčić prodaje kuću nedaleko od Zagreba

Slatka-Tajna.Eu

Tužno je kada prodajete dom u kojem ste živjeli. Bez obzira na to koliko ste tamo dugo bili, koliko vas uspomena veže za taj prostor, bez obzira na to idete li na bolje ili ste se na prodaju odlučili iz nužde. A sve bude još teže kada vaš oglas o prodaji vaše kuće postane još i medijima zanimljiva vijest.

Stoga se Doris Pinčić, nakon što je objavljen oglas da prodaje kuću u Velikom polju nedaleko Zagreba, koju je kupila još dok je bila u braku s Borisom Rogoznicom, a u kojoj je nakon rastave nastavila živjeti s djecom, odlučila na šutnju, barem što se medija tiče.

Od njenih prijatelja se doznaje da je vijest istinita. Popularna televizijska voditeljica odlučila je na prodaju, po cijeni od 1,6 miliona kuna, oglasiti dvokatnicu od 135 kvadrata s pet soba te okućnicu od 508 kvadrata te četiri parkirna mjesta. Kuća se, prenijeli su mediji, prodaje potpuno namještena, a uz nju dolazi i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata.

Ova kuća sagrađena je 2015. godine, a adaptirana i završena dvije godine kasnije, da bi je 2019. godine po cijeni od 1,4 miliona kuna kupio bračni par Rogoznica. Javnost je zaintrigiralo što je mladi par ovu kuću uspio kupiti bez dizanja kredita, a kako im je to uspjelo objasnila je naknadno upravo Doris:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje – kazala je za portal Žene i novac Doris, koja je nakon rastave od Borisa u Velikom polju nastavila živjeti sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom.

(Express/ Jutarnji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rock Guitar Mastery – The Fastest and Easiest Way To Learn Guitar… Period.

Nakon sramotnog gesta UEFA šokirala Atletico Madrid