in

OZVANIČILI VEZU: Mima Šarac obećala Nikoli Grujići da će biti druga osoba

Slatka-Tajna.Eu

Burna veza Mime Šarac i Nikole Grujića dobila je svoj epilog.

Šta se među vama zbilo prethodnih dana, kako je došlo do pomirenja i na čemu ste sada vas dvoje? – pitao je Tanasijević.

Poslije svega što smo napravili, ne može biti gore ništa. Dao sam šansu jer sam osetio njenu iskrenost kada smo razgovarali. Objasnila mi je da je sve radila samo da bi me odaljila od sebe.Obećala je da će se promijeniti, da će prede svima pokazati svoju emociju. Sada samo puštam vrijeme, da vidim šta će se dogoditi.Sve vijreme sam govorio da je ona jedna osoba za stolom a druga kada je sa mnom sama.Kad sam već napravio to što jesam, dao sam šansu pa ćemo vidjeti šta će biti – govorio je Gruja.

Znam šta je pravilno ali moje srce govori drugačije. Poželjela sam da razgovaram sa njim i kažem sve što mi leži na duši. Rekla sam mu sve, on nije sa mnom želio da uđe u vezu zbog nepovjerenja, ali je odlučio da mi vjeruje. Sada smo u vezi – rekla je Mima.

Kako možeš da budeš u vezi sa devojkom, koja je nekom obećana? – pitao je Darko.

Obavili smo razgovor – započeo je Gruja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nikome ja nisam obećana. To sam pričala kada su mi punili glavu protiv njega – smijala se Milana.

Priznala je da joj je krivo zbog svega i da sada želi da bude svoja i prepusti se svemu šta imamo. Ja ako sam sve uradio zarad ničega, onda ne znam… – dodao je pjevač.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Horor nedaleko od Kijeva, sirene za zračnu opasnost odjekuju širom Ukrajine, turski dronovi u akciji u Donbasu…

Poznati su parovi NBA doigravanja