in

KAŽE IM DA PRIKOČE: Mile Kitić ne da Eleni i Marti da rasipjau novac na skupe torbice

Slatka-Tajna.Eu

Mile Kitić skoro pa se navikao da više živi sam nego sa svojom suprugom Martom Savić koja poslednjih par godina najviše vremena provodi u Dominikani gdje su na kraju kupili i kuću, pa se nerijetko u medijima pojavi priča da je brak Mileta Kitića gotov.

I dok ona ne može da se odvoji od belih plaža i okeana, Mile mora da radi. Kaže da žena ne zna ni gjde ide ni koliko zarađuje i da je odavno prestao da kupuje poklone.

 –Kad uzmem nešto njoj i kćerki uvijek im pogriješim što se tiče ukusa. Ovako, znaju gde je kasa sa parama, pa same uzimaju i kupuju šta im treba. Normalno, desi se nekad i da kažem da prikoče. Ne može baš da se luduje, da se kupuju tašne od pet-šest hiljada eura. To je glupost. Ima prečih stvari u životu – ispričao je Mile.

On ne krije da je potekao iz siromašne porodice i dobro se namučio da dođe do bogatstva u kom sada uživa sa Martom i Elenom.

Nas petoro je bilo. Otac, majka, sestra najstarija i nas četiri brata, ja sam bio najmlađi. Živjeli smo na selu od zemljoradnje. Bilo je svega, i pšenice, kukuruza, mesa, povrća. U tome nismo oskudjevali, ali nije bilo novca da se kupe patike i ta garderoba. Morao sam da radim. Sjećam se da smo pravili ciglu, istresali iz kalupa. Malo sam se sačuvao od težih poslova na njivi. Starija braća su više to radili, a ja sam vodio stoku da se napoji, nosio vodu kad je kosidba – ispričao je Mile. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Alo)

  

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lica ruske invazije na Ukrajinu (FOTO)

Halid Bešlić nastavlja sa velikim koncertima: Nakon spektakla u Novom Sadu, slijede Rijeka, Klagenfurt i Oslo – Ekspanzija.com