in

Dragana Mirković imala je brak prije Tonija! Ljubav trajala deset godina

Slatka-Tajna.Eu

Folk zvijezda Dragana Mirković imala je veliku ljubav prije braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Veza sa tim čovjekom trajala je deset godina.

Riječ je o biznismenu, političaru i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću. Dragana i Zoran bili su zajedno tokom devedesetih. U to vrijeme Bašanović je folk zvijezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspjehe, uživali u ljubavi, a onda su krajem prošlog vijeka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos, piše magazin “Glossy”. Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima kćerku Manuelu i sina Marka.

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno vjenčali.

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička vjenčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gdje ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja vjenčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno vjenčanje o kojem se pričalo, sad više nije – obijelodanio je Bašanović, koji je prije veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

Veliki šok za domaće medije bilo je pojavljivanje Škorićeve na Bašanovićevoj slavi 2014. godine. Ovim gestom Mira je pokazala da se pomirila sa bivšim dečkom, koji ju je, kako se šuškalo po estradnim krugovima, ostavio zbog Mirkovićeve.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuBašanović se prije sedam godina oženio lijepom Novosađankom Bojanom sa kojom ima jednu kćerku. Ovaj par doživio je veliku neprijatnost kada su 2013. godine uhapšeni u Floridi zbog sumnje da su počinili tešku krađu u jednom tržnom centru zajedno sa ostalim počiniteljima. Međutim, Bašanović je kasnije objasnio da je zapravo uhapšen, jer nije imao dokumenta. Nisam imao nijedan dokument što je u SAD ozbiljan prekršaj, pa sam priveden u policiju radi identifikacije, pod sumnjom da sam možda član pomenute grupe.

-Objašnjavao sam da sam turista i da sam dokumenta zaboravio u apartmanu, ali su bili doslijedni u procedurama, pa su me ostavili u pritvoru sve dok narednog jutra moj prijatelj nije donio dokumenta na uvid i položio kauciju – objasnio je Bašanović tada.

(express/espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZBOG JELENE ĐOKOVIĆ GORE DRUŠTVENE MREŽE: U ovakvom izdanju je do sad nismo vidjeli! – Senzacija

Đoković žonglirao loptu sa Nejmarom i Veratijem