in

Oženio se sin Davida Beckhama, uzeo je ženino prezime

Slatka-Tajna.Eu

Brooklyn Beckham, 23-godišnji sin Davida Beckhama, i Nicola Peltz vjenčali su se sinoć na Floridi.

Mladenci su rekli sudbonosno “da” u subotu u Palm Beachu, a vjenčanje je održano na porodičnom imanju porodice Peltz. Strani mediji navode da je Brooklyn uzeo prezime svoje supruge koje će od sada koristiti kao svoje srednje ime.

Na vjenčanju su bile brojne poznate face, a mladenci ipak nisu uspjeli sve zadržati u tajnosti te su u javnost isplivale neke fotografije s ceremonije.

Brooklyn i Nicola potpisali su predbračni ugovor, ali ne samo kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog nogometaša. Bogatstvo Brooklynovih roditelja Davida i Victorije procjenjuje se na 380 milijuna funti, ali je bogatstvo porodice Peltz procijenjeno na 4 puta veću cifru.

Ko je Beckhamova snaha?
Nicola ima 27 godina i potječe iz bogate porodice. Njezin otac Nelson Peltz je američki financijer čije se bogatstvo, prema Forbesu, procjenjuje na 1.7 milijardi dolara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nelson je postepeno razvijao svoju karijeru. Najprije je radio kao vozač dostave za porodičnu tvrtku A. Peltz&Sons, koja se bavila distribucijom hrane, a potom je sam osnovao firmu za smrznutu hranu. Ulagao je i u mnoge druge tvrtke.

Također, osnivač je Trian Fund Managementa, zajedno s Peterom W. Mayom i Edwardom P. Gardenom. Riječ je o alternativnom fondu za upravljanje ulaganjima sa sjedištem u New Yorku. Kuće ima u Palm Beachu na Floridi i u New Yorku, a u braku je s Nicolinom majkom Claudijom. Prethodno je Nelson bio tri puta u braku.

Claudia Peltz je bivša manekenka. Nicola na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa svojom majkom.

(express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ima li u BiH volje za ulazak u EU

BOJAN MAROVIĆ IMA ALOPECIJU: Morao sam presaditi kosu