in

NAKON MARIJE ŠERIFOVIĆ: Oglasila se i takmičarka koja je zbog uvreda žirija odustala od “Zvezda Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Prvo se javila na Instagramu Marija Šerifović koja je objavila da se Anastaija povlači iz takmičanja zbog uvreda i komentara žirija, a sada se i mlada takmičarka oglasila.

Anastasija Ićurup, koja je nastupila kao kandidat u “Zvezdama Granda” riješila je da odustane od daljeg takmičenja zbog uvreda koje joj je uputio žiri na račun odjevanja.

Anastasija se, sada, oglasila na Instagramu i obratila svojim fanovima.

-Ako sam odustala od takmičenja, nisam od karijere! Moje vrijeme tek dolazi, uskoro vam poklanjam nešto novo – istakla je Anastasija Ićurup na Instagramu.

Podsjetimo, Bekuta je prva počela da komentariše stajlinge dvije takmičarke.

-Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih tjeraš da se ovako oblače. Ovo je neprimjerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad – samo je dio onoga što je rekla Bekuta, a sa njom se složio kolega Dragan Stojković Bosanac, dok je Snežana Đurišić takođe dodala da su se obukle vulgarno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, Šerifovićeva je odbranila takmičarke.

-Jedna jako neugodna tema o kojoj može da se polemiše jako dugo. Istina je, 2022. je godina. Lejdi Gaga izađe na scenu, a pjeva obučena u šnicle. Sve je dozvoljeno. Šta je nekome ukusno ili neukusno, o tome se evo ovdje polemiše. Ono što se meni lično ne dopada, ja kada bih došla na tu scenu, jako je bezobrazno, nezgodno za doživjeti i podnijeti udarac kao izvođač ili osoba koja ima 20 godina da ti bilo ko kaže: ‘Povraća mi se zbog tebe’. Šta znači to?! Nemam problem da vam se nije dopalo, već o načinu na koji se izražavamo o izgledu kandidatkinja jer na primjer, možda je to nekog stvarno povrijedilo. istinski. Da si ti meni rekla, jer imam 167 centimetara i 75 kila i to sam sve što nije ova estrada, a vidi me gdje sam, da dođe neko da kaže da mu se povraća. Danas sam na mjestu da mogu da kažem da me mnogo zaboli ona stvar što se tebi povraća, ali su prolazile godine i godine da dođem do toga statusa i situacije. Imam problem sa načinom i izrtažavanja jer to ne može da se kaže. Ne može, Ana! – pričala je Marija u “Zvezdama Granda”.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Broj mrtvih u raketnom napadu na Kramatorsk popeo se na 57, Rusi tvrde da su danas izveli 86 napada na Ukrajinu

Nadi Topčagić stigao Rols Rojs: Poskupjelo je gorivo, moram ga vratiti – Senzacija