in

BRUCE WILLIS NIJE JEDINI KOJI SE POVUKAO IZ HOLIVUDA: Život nakon slavnih dana

Slatka-Tajna.Eu

Glumica Demi Moore, bivša supruga Brusa Vilisa (Bruce Willis) objavila je kako zvijezda filma ‘Umri muški’ zbog zdravstvenih problema napušta glumu. Naime, Brusu su dijagnosticirali afaziju, koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

Posljednjih se mjeseci šuškalo kako glumac gubi pamćenje, ali vijest o njegovom povlačenju iz Holivuda zaprepastila je obožavatelje.

Mnoga poznata imena glumačke scene su se baš kao i Bruce povukla sa scene, što zbog zdravlja, što zbog tereta slave. Jedni od njih posvetili su se porodičnom životu, dok su se drugi okušali u nekoj novoj karijeri.

Frankie Muniz

Mladi glumac bio je omiljena zvijezda sitkoma od 2000. do 2006., igrajući glavnu ulogu u ‘Malkolmu u sredini’. Nakon toga je odlučio slijediti svoj san i postao je profesionalni vozač trkaćih automobila. Takmičio se u 53 profesionalne utrke između 2005. i 2011. godine, te je čak 4 puta stigao na podij. Iako se povremeno pojavljuje u gostujućim ulogama, glumi se više ne namjerava posvetiti glumi.

Gene Hackman

Posljednji film Džina Hrekmana (Gene Hackman) bio je ‘Welcome to Mooseport’ iz 2004. godine. U prethodnom intervjuu za Reuters rekao je da je napustio Holivud jer mu je to bilo previše “stresno”.

– Kompromisi koje morate napraviti u filmovima samo su dio ‘zvijeri’ i došlo je do točke u kojoj jednostavno više nisam imao osjećaj da to želim raditi – rekao je.

Jack Nicholson

Glasine da se Jack Nicholson povukao iz glume kruže su već cijelu deceniju. Međutim, sam legendarni glumac to nikada nije potvrdio. Šuškalo se da je odustao zbog poremećaja s pamćenjem, te da nije mogao zapamtiti svoj tekst u filmovima. Njegovo posljednje pojavljivanje u filmu bilo je 2010. u filmu ‘Kako znaš’ Jamesa L. Brooksa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Josh Hartnett

Šarmer iz ‘Pearl Harbora’ otkrio je da se zbog svoje slave osjećao usamljeno, zbog čega je prestao snimati holivudske blokbastere.

– Bio sam na naslovnici svakog časopisa. Nisam mogao baš nigdje. Nisam se osjećao ugodno u svojoj koži. Bio sam sâm. Nisam nikome vjerovao – objasnio je za Details 2014. godine. Sada se Josh uglavnom pojavljuje u malim, neovisnim projektima.

– Još uvijek mi se nude filmske i TV uloge, srećom, ali prije mnogo godina, ako sam vidio ulogu koju sam želio, postojala je dobra šansa da je mogu zgrabiti. Kad sada vidim ulogu, moram se boriti za to. Depresivno kad ti nešto ne ide – izjavio je.

Cameron Diaz

Nakon što se odrekla života pred očima javnosti, Cameron se usredsredila na odgoj svoje kćeri Raddix. Iako je oduvijek razmišljala o odlasku iz Holivuda, glumica je rekla da se joj se odluka činila najispravnijom nakon što se 2015. zaljubila u svog supruga Benjija Maddena.

– Živim svoj život. Zabavno je što niko ne zna šta planiram. Jer moje je vrijeme samo moje – rekla je zvijezda ‘Svi su ludi za Mary’ jednom prilikom za InStyle.

Meg Ryan

Baš poput Cameron, Meg se također odlučila više fokusirati na svoju porodicu. Ona je ponosna mama svoje dvoje djece, Daisy i Jacka, a paparaci je ponekad ‘ulove’ u ležernim šetnjama Los Anđelesom.

Priredio: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ClickBank Affiliate Master — ClickBank Affiliate Master

Radonjić pred FMP: Da opravdamo ulogu favorita