in

Za historiju: Utakmica La Lige uživo na TikToku

Slatka-Tajna.Eu

Utakmica španske La Lige između Betisa i Real Sociedada, koja se igra narednog petka, bit će prva koja će biti emitovana putem društvene mreže TikTok. Meč se igra u San Sebastianu 15. aprila 2022. godine.

Ovaj dvoboj tako će postati prvi dvoboj La Lige koji će biti prenošen na ovakav način, a navijači će imati mogućnost biti dio svega jer će komentari tokom prijenosa biti dostupni. Za one koji ne koriste TikTok utakmica će biti dostupna na TV platformama.

“Ovo je još jedan korak naprijed za La Ligu kako bismo omogućili prijenose utakmica širom svijeta. Sporazum s TikTokom potvrđuje kako želimo uvesti nove stvari”, priopćio je direktor za digitalnu strategiju Alfredo Bermejo.

“Ponosni smo što je La Liga izabrala TikTok za svoj prijenos. TikTok je mjesto gdje su nogometni navijači povezani i ponosni smo što to prepoznaju i veliki brendovi”, priopćila je Soraya Castellanos koja je zadužena za ovu platformu u Španiji.

U budućnosti sasvim sigurno treba očekivati još ovakvih prijenosa na društvenim mrežama, a vidjet ćemo kako će sve to izgledati na TikToku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake



Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TEODORA DŽEHVEROVIĆ: Nova provokacija

RIALDA POKAZALA NOVOG DEČKA: Lančić ne laže