in

SLAVICA ĆUKTERAŠ U MEDIJSKOJ ILEGALI: Ljubavni status mi je u minusu

Slatka-Tajna.Eu

Slavica Ćukteraš se ne pojavljuje u medijima ako za to nema dobar razlog. Međutim, sada je podijelila mnoge stvari iz života koje do sada javnost nije znala. Slavica je sada u Novom Sadu gdje živi sa kćerkom.

– Uvijek imam šta da radim. Ali kad neću, onda se izležavam cijeli dan, ne javljam se nikome – kaže pjevačica.

O privatnom životu je Slavica rijetko voljela da govori. Međutim, sada je iskreno govorila o kćerki, na koga je povukla karakterom, kao i zašto su njen bivši suprug i ona donijeli važnu odluku prije nego što se njihova nasjlednica rodila.

– Ide na balet, u sklopu vrtića, fantastična je igračica. Na mamu je, ali i na tatu, on je ipak sportista i sa koordinacijom je ona odlična. Oboje smo bili nemirni kao djeca, pa ko preživi, pričaće Ne voli da pjeva, ona je više za ples – kaže Slavica i dodaje:

– Prva stvar koju sam ja odlučila za nju je da je ne izlažem medijima jer se možda ona odluči za neki posao gdje ne želi da je ljudi znaju. Ostavila sam njen život u njenim rukama, ja da je odgajim i da bude čista. Ako poželi da se bavi javnim poslom, prirodno je da stanem iza svog djeteta. Ali moje je do tad da je sačuvam jer ona možda sutra želi da bude doktor, pilot. To je dogovor bio bivšeg supruga i mene još kad sam bila trudna – ispričala je pjevačica.

Slavica je otkrila i mjesto gde jako voli da uživa, a to je pored rijeke. Na pitanje o čemu razmišlja kad dođe tu i da li joj nešto fali je dala nikad iskreniji odgovor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Čovjeku uvijek nešto fali. E sad šta je to, možda više novca ili partner ili da si u tom momentu na moru. A pogotovo ženama uvijek nešto fali – priča pjevačica.

-Ljubavni status mi je u minusu, nikako da dođe na nulu, a o plusu da ne pričamo. Mislim da treba period neki da prođe i od mog razvoda i uopšte kad izađe neko iz veze, da naiđe na tu pravu osobu da može sa njom sve. Meni se još niko ne pojavljuje ko bi mogao na taj način da mi skrene pažnju. Možda mi ponekada to nedostaje, ali najgore je to što sam se navikla na samoću. To me malo plaši. Znaš kako kažu stariji, nikad ne traži, ne srljaj, samo će doći, a da li će doći, kad, ali ako se ovako nastavi – neće  – objasnila je Slavica Ćukteraš. 

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svi znamo koliko mi Partizan znači, ali profesionalci smo

TV Liberty: Egzodus radnika iz BiH