in

ŠETNJA BEZ ZETA: Anabela se ne odvaja od unuke i kćerke,a Marko čeka u kolima

Slatka-Tajna.Eu

Otkako je postala majka, Luna Đogani gotovo da se ne odvaja od svoje nasljednice Mije, pa svaki slobodan trenutak koristi kako bi prošetala s njom.

Paparaco je uslikao je rijaliti zvijezdu u jednoj takvoj po Novom Beogradu, gdje stanove imaju mnoge estradne zvijezde.

Njoj je društvo pravila majka Anabela, koja je imala ulogu dadilje, pa je tako tokom šetnje nosila svoju unuku u naručju.

Luna je za ovu priliku odabrala šarenu kožnu jaknu, koju je iskombinovala s farmerkama, belim patikama i tašnom u ciklama boji, dok se baka Anabela odlučila za jaknu i patike u bež boji.

Njih dvije su bile odličnog raspoloženja, a lijepo vrijeme očigledno je prijalo i maloj Miji, koja je bila vrlo mirna u bakinom naručju. Kada je Đoganijeva našla i adekvatno mjesto za slikanje, dala je telefon majci, koja je tog popodneva imala i ulogu fotografa. Ona je više puta mijenjala poze naočigled brojnih prolaznika, što joj uopšte nije smetalo. Kada je konačno bila zadovoljna fotkama, njih tri su se uputile ka obližnjem parku u okviru luksuznog kompleksa.

Ipak, ono što je interesantno je da s njima u društvu ni ovog puta nije bio Lunin suprug Marko Miljković. Luna je i sama, samo sat vremena prije šetnje s majkom i ćerkom, na svom Instagram storiju postavila video iz automobila s Markom, koga ipak nismo vidjeli tokom porodičnog druženja sa Anabelom, ženom i kćerkom.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pokradeni fudbalski boem: Nekada mu nije bilo ravnog, sada je neprepoznatljivi “debeljuca”

Decenijama nakon rata u BiH i dalje su u kolektivnom centru