in

RAMIZ SELAK spreman da predstavi novi hit “Sudija” – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Ramiz Selak predstavlja svoj novi singl za koji priznaje da nosi veliku odgovornost.

Pjesma nosi naziv “Sudija”, a pečat joj je dao muzički autor i jedan od prepoznatljivih lica sa malih ekrana, Zaim Poturić. On je autor teksta i muzike, a krivci za ovako dobar aranžman su Arel Češljar i Meho Radoović.

Pjesma je nastala sasvim spontano. Sjedili smo u Hayat Produkciji kada je izvršni producent Arel Češljar pustio demo verziju. Odmah smo se složili da baš ovu pjesmu treba da otpjevam – otkrio je Selak.

Ljubav je najmoćnija emocija koja postoji. To je osjećanje koje svako doživljava na jedinstven način, a samo neki su talentovani da emociju pretoče u stih. Kako nam otkriva autor, “Sudija” govori o neizdrživosti tuge koja je kao nasljeđe ostala ostavljenom čovjeku i sa kojom se on teško nosi.

Oni koji prate moj rad, znaju da volim da ogolim stih, ali da pjesma ima priču i poruku. Pjesma “Sudija” stoji u mojoj “ladici” pet godina i baš zbog sintagme “Sviraj kraj sudija” mnogima je bilo neshvatljiva. Mada, mi u narodu znamo šta ta, u ovom slučaju metafora, znači – rekao nam je Zaim Poturić i dodao:

Volim kada napravim pjesmu da imam pjevača koji će mene uvjeriti u ono što sam želio reći. Ramiz je mene uvjerio u sve riječi koje pjeva, a iskreno se nadam da će i publiku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za singl “Sudija” upriličen je i adekvatan spot. Još jedna uspješma saradnja realizovana je sa Anisom Mujanovićem koji potpisuje režiju spota.

Kada smo radili na video zapisu, zaista sam samo uživa! Nisam se miješao ekipi koja je snimala i pustio sam im maštu na volju. Smatram da su dali sve od sebe i da spot izgleda fenomenalno – zaključio je Selak.

Nova pjesma spremna je za svoj put do vaših srca, a vi je slušate u nastavku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NATO nadzor zbog ruskog uticaja u BiH

Čeka se Haaland: Šestogodišnji ugovor i vrtoglava plata na stolu, šta će odlučiti Norvežanin?