in

ODRIČE SE POKOLONA: Slađa Zubčević za rođendan pokazala humanost

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Slađa Zubčević danas proslavlja jubilarni trideseti rođendan, povodom čega joj pristiže mnogo poruka i čestitiki od pratioca, kolega i prijatelja.

Iako bi danas trebalo da bude samo njen dan, ona je odlučila da se u korist drugih odrekne poklona koje su joj najbliži namijenili i da ih proslijedi tamo gdje su potrebni.

U suret velikom prazniku Bajramu, mnoga djeca neće biti u prilici niti da ga obilježe a kamoli dobiju poklon. Baš zato, Slađa se odlučila na ovaj predivan i human gest.

Ako je neko planirao od mojih prijatelje i kolega, kao što vjerujem da jeste, da mi danas pošalje neki poklon, čokoladu, bilo šta, ja se toga odričem. Uplatite taj novac meni na račun ili ga donesite pa da uspomoć toga pokušam da prikupim potreban iznos i ispoštujem i ove godine djecu uz slatke pakete za Bajram. Bez vas ne mogu to izvesti. Ja imam sve što mi je potrebno a znam da se oni raduju slatkišima i posjeti više nego bilo ko. Pomozite mi da to uradim, to mi je rođendanska želja- napisala je Slađa na svom Instagramu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Čeka se Haaland: Šestogodišnji ugovor i vrtoglava plata na stolu, šta će odlučiti Norvežanin?

OVO JE STRAVIČNO: Objavljen snimak masakra u Kramatorsku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)