in

NIZALE SE UVREDE NA RAČUN IZGLEDA: Ana Mihajlovski je izoperisana loše i bez harizme

Slatka-Tajna.Eu

 Ana Mihajlovski postala je meta korisnika Tvitera zbog svog izgleda. Kako je dugo nije bilo u medijima, njeno nedavno pojavljivanje izazvalo je veliko pažnju. Umjesto komplimenata na njen račun, stizale su samo uvrede. Najprije kako je izoperisana, a potom i da joj je harizma „nula”.Ana je sa pratiocima na Instagramu podijelila neke od komentara tviteraša, a potom i iznijela stav i odgovorila svima onima koji su je uvrijedili nepristojnim izjavama.

-Odličan primjer uspješnih estetskih korekcija. Meni je uvijek ona bila lijepa, što je starija, sve je ljepša. Meni baš i ne, uvijek mi je bila problematična ta estetika, ali uredila se dobro i to prirodno. Harizma joj je na nuli, a možda je to riješila kroz sazrijevanje. Draga, super izgledaš skoro i da se ne primjeti da si izoperisana. Šteta što ne postoji hirurg za harizmu. Šalim se malo, medena si! – bili su neki od komentara.

– Zamislite da vam iz čista mira priđe osoba i kaže: „Gdje si ti nakazo pošla tako gadna” ili zamislite sebe kako prilazite nekome tako. Ne ide? Naši realni životi su ispreplitani sa našim digitalnim životima. Mnogima od mreža zavise raspoloženje, dan, san, a nerijetko i kućni budžet. Znamo da to nije idealno, ali tako je kako je.Imam 39 godina i znam ko sam. Svjesna sam svojih vrlina i mana, odrasla sam, stabilna i mogu reći prilično jaka osoba, ali dobro se sjećam i vremena kada to nije bio slučaj. Sjećam se straha od svake emisije, jer znam šta me čeka poslije. Sjećam se neprospavanih noći, suza, pa i straha od izlaska na ulicu. Sve te ružne riječi odzvanjaju u glavi mlade osobe stalno. Sjećam se teških životnih trenutaka, koje su javni komentari činili jos težimSjećam se i kako je to previše definisalo bar deceniju mog života – ružna je, glupa je, zubata je, ne zna da priča, ne zna da se ponaša… ona ništa ne zna! Naročito su bili potresni oni pasivno agresivni komentari, naizgled dobroćudni, koji vrieđaju svaki djelić vašeg bića. Bilo je to teško vrijeme i ne stidim se toga – objasnila je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Džudisti Banjaluke idu po nove medalje

NATO nadzor zbog ruskog uticaja u BiH