in

Elegantna Wanda Nara jednim potezom raspametila muškarce: “Ups, ovo je previše”

Slatka-Tajna.Eu


Na otvaranju vlastitog kozmetičkog salona


Argentinska influencerica i nogometna agentica Wanda Nara bila je na otvaranju novog vlastitog projekta u Buenos Airesu.



Iza Wande Nare su mjeseci u kojima se dosta govorilo o njenoj svađi sa Maurom Icardijem zbog preljuba, čak su bili na pragu razvoda, ali su ostali u braku. U međuvremenu, Wanda nastavlja širiti svoje poslovno carstvo, pa je zgodna Argentinka u Buenos Airesu otvorila kozmetički salon.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Tamo se družila s prijateljima, porodicom, novinarima i poznatim ličnostima koje su svojim prisustvom uveličale kompletan događaj.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Za tako važan događaj Wanda se posebno spremila, pa je smislila elegantan, ali udoban outfit u proljetnoj nijansi, Uz plavu jaknu čija je vrijednost navodno 1790 eura nosila je i palazzo hlače u nijansi od 1930 eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izgledala je poput dominantne i uspješne poslovne žene, što na kraju krajeva Wanda i jeste. U jednom trenutku je praveći selfie ispred ogledala otvorila sako i priredila vrući trenutak za prisutne. Otkrila je da ispod ima bež grudnjak i dekolteom privukla veliku pozornost.

“Ups, previše je”, priznala je Wanda dok se smijala gledajući svoje provokativno izdanje u ogledalu. Brzo se zakopčala i uskratila daljni užitak prisutnim muškarcima koji su je pomno pratili.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Double Betting Tips – Double Betting Tips is a winning horse racing system based on combining value bets into double bets

Voyage podijelio fotografiju svoje majke i pokazao kako ona izgleda