in

ZA DVIJE SEDMICE PET KILOGRAMA MANJE: Saša Popović na dijeti

Slatka-Tajna.Eu

Saša Popović kaže da je svakog proljeća na dijeti, jer se tokom zime ugoji. Bivši direktor Granda uživa u gurmanlucima, ali zna i kada treba da probuši kašiku.

Uvijek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim! Tada je ijvreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih mjeseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane – priča on.

Popović objašnjava šta se nalazi na njegovoj trpezi dok je na dijeti.

Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlijekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci- on dodaje da mu je dovoljno samo dvije nedelje dijete da smrša.

Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dvije nedjelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program – kaže muzičar.

Kad se riješi viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom ljeta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ljeti sam uvijek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – priča Saša, koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju, jer brzo odustanu od mršavljenja.

Najgore je kad se čovjek opusti, nagoji i onda posle kaže: “E, od sutra ću da držim dijetu”. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i poslije toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu– rekao je.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tim odustao od Monte Karla, moguć dolazak u Beograd

Zelenski: Rusi su gotovo uništili Mariupolj i žele uništiti Odesu