in

Penzioner već devet godina, a sedmično zarađuje pravo bogatstvo

Slatka-Tajna.Eu


Ferguson odličan i u biznisu


Sir Alex Ferguson se penzionisao 2013. godine, ali i danas zarađuje ogroman novac.



Ferguson je većinu trenerske karijere proveo u Manchester Unitedu s kojim je osvojio sve što je mogao, a 2013. godine je na kraju sezone rastužio fudbalsku javnost kada je poručio da ide u penziju.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Jedan od najboljih trenera svih vremena danas uživa u penziji, ali još uvijek zarađuje ogroman novac. Iako je penzionisan devet godina Ferguson je pokazao da mu odlično ide i što se tiče biznisa.

The Sun je objavio da Ferguson i danas sedmično zarađuje kao ponajbolji igrači u engleskom Premiershipu. Ima udio u nekoliko poznatih kompanija koje su mu donijele bogatstvo nakon što je otišao u penziju.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Njegovo bogatstvo iznosi oko 40 miliona funti, te se povećalo za skoro deset miliona funti u odnosu na 2021. godinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Engleski mediji navode da pored investicija u određene firme Ferguson i dalje zarađuje i od prodaje svoje autobiografije koju je objavio nekoliko mjeseci nakon što je završio trenersku karijeru.

Knjiga se i dalje prodaje jako dobro što je malo ko mogao očekivati. Kako je The Sun objavio Ferguson i danas sedmično inkasira 235.000 funti što nije nimalo loše za jednog penzionera.

Ferguson ima i ulogu savjetnika u Manchester Unitedu već neko vrijeme, a pored toga godišnje zaradi oko 100.000 funti jer na raznim seminarima održava motivacione govore.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SVI VIDIMO KO NASTUPA SVAKOG VIKENDA, A KO SJEDI KOD KUĆE: Oglasila se Andreana Čekić nakon špekulacija da je doživjela sun

OTKRIVENA ĐANIJEVA LUKS VILA: Čuva je obezbjeđenje na ovoj lokaciji