in

OTKRIVENA ĐANIJEVA LUKS VILA: Čuva je obezbjeđenje na ovoj lokaciji

Slatka-Tajna.Eu

Folk pjevač Radiša Trajković Đani sagradio je za sebe i porodicu luksuznu vilu na obali rijeke Save koja mu služi kao vikendica tokom proljeća i ljeta kada želi da se odvoji od gradske buke.

Kako priča dobro obaviješten izvor, Đani ne želi da se za njegovu vikendicu zna, jer je tu pronašao svoj mir i utočište.

Đani je odlučio prije nekoliko godina da novac koji je zaradio od tezgi uloži u luks vilu koja se nalazi na obali Save. Uz savjete svoje supruge Slađe shvatio je da mu je najbolja opcija da novac koji zaradi od bakšiša uloži u nekretnine. Tako se sve i odigralo – priča dobro obaviješten izvor blizak porodici Trajković i dodaje:

– Kako bi pronašao svoj mir od nastupa, Đani je odlučio da se izoluje na obali Save gdje najviše provodi vrijeme tokom proljeća i ljeta sa porodicom. U luks vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Ne zna se tačno koliko ga je ova nekretnina izašla, ali se šuška da je morao da izdvoji oko 250.000 eura. Na placu se također nalazi i košarkaški teren koji rijetko ko kad od porodice Trajković koristi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku Đani želi da mu sigurnost porodice bude na prvom mjestu, te se tako ispred njegove kuće nalazi kamp-prikolica u kojoj dežura obezbjeđenje kad on nije tu.

Obezbjeđenje je sve vrijeme u kamp-prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali rijeke Save. Pored toga, imanje je okruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Penzioner već devet godina, a sedmično zarađuje pravo bogatstvo

Tim odustao od Monte Karla, moguć dolazak u Beograd