in

Klasa je vječna: Totti postigao četiri nevjerovatna gola

Slatka-Tajna.Eu


I dalje ima top u nogama


Legendarni Francesco Totti nije aktivan već osam godina, ali bivši igrač Rome i danas igra nogomet, samo onaj amaterski, ali magije u njegovim nogama nije nestalo.



Totti ima 45 godina već dugo ga nema na travnjacima, barem kada je profesionalni u pitanju, ali briljira igrajući amaterski nogomet.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Italija neće ići na Svjetsko prvenstvo, što je novo razočarenje za aktuelnog evropskog prvaka nakon što je propušten Mundijal u Rusisji, ali možda bi sve drugačije bilo da u timu i danas ima jednog genijalca kao što je Totti.

Bivši kapiten Rome je u jednoj amaterskoj utakmici zabio četiri maestralna gola i mnogi smatraju da bi komotno i danas pravio razliku na terenu bez obzira čiji dres da nosi.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Totti se oprostio emotivno krajem maja 2017. godine. Kompletan stadion Olimpico plakao je na oproštaju Princa Rima, a Totti je napravio počasni krug oko stadiona pozdravljajući navijače kluba u kojemu je proveo gotovo cijelu karijeru. Naravno, bez emocija nisu bili ni Totti i njegovi suigrači.

On je za Romu debitovao davne 1993. godine i ukupno je postigao 307 golova na čak 786 utakmica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedan je od rijetkih igrača koji su bili lojalni jednoj ekipi, te nikada nije želio da ode čak iako je dobijao unosne ponude ekipa kao što je Real Madrid.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Iz Ministarstvo odbrane SAD-a kažu kako je nemoguće predvidjeti koliko će rat trajati, ali da ‘Ukrajina, naravno, može pobijediti’

Trećina ušteda otpuštanjem rukovodećeg kadra