in

ČULA SAM SE S MUŽEVOM LJUBAVNICOM,NEMAM NIŠTA PROTIV NJE: Ivana Šašić ne prašta laž i prevaru

Slatka-Tajna.Eu

Vijest o razvodu bivše zadrugarke i pjevačice Ivane Šašić od Bojana Simića zatekla je javnost, s obzirom na to da se činilo da je u njenom braku sve idilično.
Nakon što se medijima pronela informacija da je Šašićku jurila ljubavnica njenog muža po Šapcu, pevačica se oglasila i otkrila šta je istina.

Dosta je natpisa po portalima o mom razvodu. Da,sve je to tačno, osim jedne sitnice. Nije me ta žena jurila po Šapcu, već se preko drugarice raspitivala o mom braku. Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je,muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv,a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam – objasnila je Ivana i nastavila:

Ja sam joj ga poklonila, nije žejlela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Tako da je to sve što imam da kažem. Za mene završena priča. Dodaću da sam ja skroz ok, da je sve ovo sastavni dio života,i da ja sigurno neću padati u depresije i gluposti, već nastaviti svoj život na najbolji mogući način. Ja žaliti nemam za čim, tako da nemam ni problema– rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Puls)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stavovi Beograda i Banje Luke diktiraju izveštavanje medija o masakru u Buči

Daćemo sve da dobrom igrom završimo Evroligu