in

Bayern završio dva fantastična transfera

Slatka-Tajna.Eu



Minhenski Bayern završio je dva transfera za narednu sezonu, a novi članovi kluba iz Minhena postat će fudbaleri Ajaxa Ryan Gravenberch i Noussair Mazraoui.


Foto – EPA




Bavarski velikan Bayern odlučio je biti aktivan na tržištu pred ljetni prelazni rok, pa su već uspjeli dogovoriti dolazak dvojice fudbalera. To su igrači Ajaxa Ryan Gravenberch i Noussair Mazraoui.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Ugledni novinar Alfredo Pedulla ima informacije da su oba fudbalera dogovorila prelazak u Bayern i iznio je detalje potpisa ugovora.

Marokanac Noussair Mazraoui koji igra na poziciji desnog beka u Minhen dolazi kao slobodan igrač. Ovaj 24-godišnjak je kompletnu karijeru proveo u Ajaxu, dobio je šansu u prvom timu i pokazao se kao sjajan fudbaler.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Od naredne sezone ide na jedan veći nivo, a s Bayernom je navodno dogovorio ugovor po kojem će zarađivati četiri miliona eura na godišnjem nivou.

S druge strane 19-godišnji veznjak Ryan Gravenberch će zarađivati nešto više novca. Njegov ugovor je 4.3 miliona eura na godišnjem nivou.

Iako dogovor između Bayerna i Ajaxa za ovog fudbalera još uvijek nije ozvaničen, posao je jako blizu završetka, a transfer će Bayern koštati 28 miliona eura.

Ryan Gravenberch je također dijete kluba iz Amsterdama, a prvotimac je postao sa 16 godina.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Create 3D product shots and ebook cover mockups

OGLASIO SE: Janjuš objavio zanimljivu fotografiju