in

Odlična partija Atića, Budućnost slavila u Turskoj

Slatka-Tajna.Eu

Podgoričani upisali nove bodove

U okviru 18. kola EuroCupa u Turskoj su se sastali ekipa Bursaspora i Budućnost. Na kraju pobjedu su slavili  izabranici Aleksandra Džikića sa 89:86.




E. Dindić



Prvi period gosti iz Podgorice rješavaju u svoju korist rezultatom 19:12. Drugi period Bursaspor igra mnogo bolje i ovaj period rješava u svoju korist sa 28:25. Na veliki odmor odlazi se pri rezultatu 44:40 u korist ekipe Budućnosti.

Treći period i jedan i drugi tim igraju bukvalno bez odbrana. Pa ovaj period završava neriješeno rezultatom 28:28. Nakon 30 minuta rezultat je glasio 72:68 u korist ekipe iz Podgorice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na kraju velika borba i jednog i drugog tima u posljednjem periodu u takvom omjeru snaga bolje se snalaze košarkaši Budućnosti te na kraju slave pobjedu rezultatom 89:86.

Kod Budućnosti najefikasniji je bio Justin Cobbs sa 21 poenom, Kendrick Perry dodao 19, a bh. reprezentativac Edin Atić susret je završio sa 14 postignutih poena.

Bursaspor je predvodio Andrew Andrews sa 26 poena, dok je Omer Al dodao 14.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Ukrajinska 44. topnička brigada uništila rusku kolonu oklopnih vozila, nove zastrašujuće snimke iz Buče, oglasio se Zelenski…

Zagreb i Hrvatska mogu postati mjesta koja će privlačiti ljude i tvrtke