in

NIKOLINA KOVAČ O BRAČNIM ODNOSIMA: Turbulentno je

Slatka-Tajna.Eu

Mnogi se pitaju da li su pjevačice vrsne kuharice ili kako djeluje na društvenim mrežama žive lagodnim životom, putuju i jedu po restoranima. Međutim Nikolina Kovač, možda je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti umijećem u kuhinji, te kako priznaje nerijetko uveseljava svoje najmilije.

– Kada nisam raspoložena da kuham poručujemo hranu, bar to je danas lako. Nekada stvarno nemam inspiraciju, mada stvarno volim da kuham i uživam u tome, volim da ih iznenadim jer mi nekako ima toplinu doma kada svi zajedno sjednemo za sto da jedemo i kada se oni oduševe time što ja spremim – ispričala je pjevačica.

Nikolina i njen suprug Saša ostavljaju utisak skladnog i idealnog bračnog para, mada i kod njih često ima turbulencija.

– Kod nas vikend umije da bude turbulentniji nego radni dan, jer mi nismo ljudi koji idu na posao i imaju fiksno radno vrijeme. Uvijek je kod nas turbulentno, pogotovo sa djecom (smijeh) – otkrila je Nikolina, te dodala da je bez obzira na uspješnu karijeru porodica na prvom mjestu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ja sam prije svega majka i ne želim da budem posvećena samo poslu da moja djeca osjete moje odsustvo zbog posla. Ja sam od onih majki koje svoje djecu vode u vrtić i u školu, čak i kada dođem kasno sa nastupa ne spavam dugo, već počinjem sa njima dnevne aktivnosti. Zato često ne mogu da ispunim sve rokove što se tiče posle – istakla je.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fudbaleri Zvezde ubjedljivi protiv TSC-a za polufinale Kupa

RAT UŽIVO: Poljska objavila upute za građane: ‘Evo kako se pripremiti za rat’