in

ZAKLJUČALI SU VRATA DA NE UĐEM U KUĆU: Miljana uzrok razdora u Bebicinoj porodici

Slatka-Tajna.Eu

Nenad Macanoviću Bebica ne viđa svoje kćerke i porodicu,a sv ezbog Miljane Kulić.Ovo je postala trenutno glavna tema u “Zadruzi”.

-Bili smo 15 dana, kad je Siniša imao intervenciju, prešli smo iz stana kod njih. Iznajmljen stan od drugara. Tamo je bio stan, a vozim Q8 – rekao je Nenad.

-On je sa ocem imao poslovan odnos, kad smo se upoznali. Firma se vodila na njega, a zbog ulaska je morao da skine direktorsku funkciju. On sa ocem ne razgovara od kako se razveo od svoje supruge iz razloga što mu je otac patrijarhalan. Sa majkom je uvek bio u dobrim odnosima, da li si mi rekao da si izgradio odnose sa ocem, da ste obojica zaplakali, a ovde si mi priznao da si me slagao. Je l’ tako Nenade – rekla je Miljana.

 –Pričaj ovo da sam te odvojila od porodice – dobacivala je Miljana.

Marija je bilo kod mene, provodila je vrijeme sa mnom. Ništa nije napamet i slučajno

-Je l’ Marija podržala vašu vezu, kad je čula da neće porodica sa tobom da komunicira zbog vaše veze? – pitao je Đedović.
Jeste – rekao je Bebica,a ovo niko nije podržao.

On je sa ocem imao poslovan odnos, kad smo se upoznali. Firma se vodila na njega, a zbog ulaska je morao da skine direktorsku funkciju. On sa ocem ne razgovara od kako se razveo od svoje supruge iz razloga što mu je otac patrijarhalan. Sa majkom je uvijek bio u dobrim odnosima, da li si mi rekao da si izgradio odnose sa ocem, da ste obojica zaplakali, a ovdje si mi priznao da si me slagao. Je l’ tako Nenade ?- rekla je Miljana

Tako je – rekao je Nenad.

-Svako može da proveri, on je sa ocem u strogo poslovnim odnosima od razvoda sa ženom. Smetalo mi je i trudila sam se da popravi to. Moja majka mu je pričala da treba da se pomiri sa ocem i da treba lijepo da porazgovaraju o svemu. Ja pričam istinu, samo istinu i ništa osim istine. Majku njegovu sam vidjela jednom u životu, kod njegove sestre i zeta. Tada je došla njegova majka i cijela porodica i imali su najbolje moguće mišljenje o meni. Sve u superlativu, pa mi je on dolazio sa pričom da ga majka pita što je toliko sretan i da li se toliko zaljubio? Njegova majka je pitala kako je Siniša, ja nemam pojma šta se dešava. Što se tiče djece, ono što sam Željku kupila, kupila sam i njegovoj djeci i zajedno smo pravili paketiće. Znam da je sa ženom prošao pakao, da se ne čuje sa ženom i da se čuje sa tom ženom što čuva djecu. Njegova sestra mi je napisala poruku da ne objavljujem slike njihove porodice, ne žele da se eksponiraju. Da li ti znaš da je on čovjek koji ne viđa svoju djecu, to mi je pričala…Toliko sam se iznervirala, razvalim ključ od auta, da ne može da upali auto i njegova sestra mi kaže:”Šta misliš kako se osjeća njegova žena i njegova djeca, kad ti okačiš sliku gde on šeta tvoje dijete, a za svoje ne pita?”. Ja plačem sa jedne strane, ona sa druge. Ja sam rekla da su apsolutno u pravu, pa kaže da pitam njega – pričala je Miljana, pa je nastavila:

Rekao mi je njegov zet da je prevarant, da je dužan i Bogu i narodu. Bila sam uznemirena. Uvijek sam bila inicijator da odem kod njega u kući, da odem kod njegove majke, da se izglade odnosi, ali ja znam istinu koju mi je on rekao. Sa majkom je rekao da će spustiti loptu. Čak, sam čula od njegove sestre, da nije odneo paketić njegovoj deci, nego neka žena – rekla je Miljana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Hoćeš sada da kažeš ko je odnio te paketiće – pitao je Milan.

Pa ja sam – rekao je Nenad.

-Meni je on malo prije rekao da sestra hoće da ga pomiri sa njegovom ženom – dobacila je Marijana.

Karma je ku**a, ne želim da moje dijete isprašta zbog njegovog odnosa sa djecom. Rekli su mi da nije svoju djecu viđao i prije toga – rekla je Miljana

 –Jesu ti govorili da ona nije sva svoja? – pitao je Milan.

Ne, nisam dozvoljavao da je vrijeđaju – rekao je Nenad.

Oni su zaključali stan, da ja ne bih ušla. Ja sam nosila to cvijeće izvinjenja ovoj kući. Otišli smo kod njega na roštilj. Kaže mi da ne viđa djecu, da je folirant. Ja sam tražila papire i sve, jer ima ljudi koji lažu. Razveo se prije dvije ipo godine. Ja sam pričala sa njim i tjerala ga da zove tu bivšu ženu preda mnom – rekla je Miljana.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zakon o visokom obrazovanju i znanosti jedan od ključnih

Futsalerke hvataju ritam za kvalifikacije