in

STIŽU PRVE PRIJAVE: Zorja Pajić otvorila školu pjevanja

Slatka-Tajna.Eu

Proteklih nekoliko mjeseci za  Zorju Pajić bili su veoma uspješni i plodonosni.

Nakon velikog finala takmičenja ”Zvezde Granda”, preko stvaranja nekoliko autorskih numera, do osvojenog trećeg mesta na izboru za ”Pjesmu Evrovizije’‘, ova pretalentovana djevojka pokazala je da uz mnogo truda i rada, može sve.

 Otvorila sam školu pjevanja! Tek smo počeli sa prijavama i sve će se odvijati u skladu sa ljudima koji budu žejleli da dođu kod mene. Što se tiče preduslova za upis on takoreći ne postoji nije važno koliko neko ima godina, odakle dolazi, i da li ima muzičko predznanje, bitno je samo da želi da pjeva otkriva Zorja

Iako želi da školi posveti što više vremena, zbog drugih obaveza to neće biti moguće, a da bi polaznicima pružila što kvalitetnije časove, broj mjesta biće ograničen.

Već su stigle neke prijave i moram da kažem da sam uplašena jer još uvek nije stigla loša prijava, tj. neka da mogu da kažem da je neko gluh. Ne znam kako ću da odbijem ljude koji zaista imaju talenat i želju zbog vremena koje mogu da im posvetim. Ali sam jako zadovoljna dosadašnjim pirjavama i jako sam uzbuđena zbog ovog koraka- iskrena je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zbog velikog broja prijava od strane ljudi koji nisu sa teritorije Beograda i Srbije uopšte, časovi će se uglavnom odvijati online, ali za one koji žive u prestonici biće moguća i nastava uživo, čemu se Zorja posebno raduje.

Jedva čekam da upoznam različite ljude sa različitim nivoima znanja, sa različitim željama jer biće onih koji žele da se spremaju za neko takmičenje, ali i onih koji žele da nauče da pjevaju zbog sebe kaže pjevačica.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Američka kompanija Maxar potvrdila – ‘Imamo snimke, civile u Buči ubili su ruski vojnici’

Novinar optužio Neymara da pijan dolazi na treninge, Brazilac ga sada ‘spustio na zemlju’