in

Senna M: “Čim sam stao na binu, tih 20 godina je nestalo i bio sam opet kao dječak koji se igra na sceni”

Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnji popularni bosanskohercegovački pjevač Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, nastupio je u hrvatskom showu “Masked Singer”. Između ostalog je otkrio da nije pjevao 20 godina.

Članovi žirija bili su Ida Prester, Antonija Mandić, Borko Perić i Enis Bešlagić. Senna M je nastupio kao profesor Balthazar.
Enis je mislio da se u kostimu krije Edo Maajka. Ida je najprije bila uvjerena da je riječ o Kerumu, a Borko je mislio da je to ipak Ćiro, prenosi 24sata. Na kraju je Ida uspjela pogoditi da se ispred njih nalazi Senna M.

“Nisam pjevao 20 godina i nemam vam šta reći nego hvala na lijepim komplimentima koje ste mi dali, nije lako pjevati ispod ovakve maske. Čim sam stao na binu, tih 20 godina je nestalo i bio sam opet kao dječak koji se igra na pozornici”, rekao je.
Balthazar se u prvoj emisiji “Masked Singera” borio protiv Slatkača, Licitarsko srce protiv Torpeda i Meduza protiv Tintilinića. Publika je odlučila da su najlošije pjevali Balthazar, Torpedo i Tintilinić. Takmičari su nakon glasanja dobili još jednu priliku, a na kraju je odlučeno da Senna M ispada.

“I jeste i nije mi žao što sam ispao već u prvoj emisiji. Drago mi je što jesam jer se mogu koncentrisati na svoj posao, a žao mi je, s druge strane, jer sam opet nakon 20 godina prvi put opet osjetio taj divan kontakt s publikom, a moram ga prekinuti”, kazao je.
Podsjećamo, Senna M se trenutno bavi izradom filmske opreme i robotike za kamere. Vlasnik je kompanije Senna Inovation Factory. Jednu od njegovih kamera kupila je NASA.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ovaj mjesec imam u planu London, Pariz i Frankfurt, a u junu Los Angeles pa ću pokazati što sam radio tokom korone. Nisam imao pojma da mogu pomicati granice u inovacijama za Hollywood”, izjavio je za 24sat.

(express/24.sat)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Guterres kaže da ‘nikad neće zaboraviti’ slike mrtvih civila u Buči

Madrid iznenadio listom učesnika