in

Novo čudo prirode ima 17 godina: Visok 196 cm, vaga preko 100 kg, a trči “brzinom svjetlosti”

Slatka-Tajna.Eu

Dečko je nevjerovatan

Novo čudo prirode u svijet sporta stiže iz SAD-a. 




A. Čaušević



Zahvaljujući nevjerovatnim fizičkim predispozicijama Nyckoler Harbor se pobrinuo da se o njemu uveliko priča iako tek ima 17 godina.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Harbor je visok 196 centimetara i težak je 106 kilograma prema podacima Archbishop Carroll srednje škole u Washingtonu.

Za njegov uzrast mladi Amerikanac je već sada zvijer iako je pred njim ostalo još mnogo prostora za napredak. A interesantno da se bavi sa dva sporta i to atletikom i američkim fudbalom.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Na terenu se Harbor smatra jednim od najboljih defanzivaca u svom uzrastu. Skauti za NFL su mu dodijelili pet zvijezdica i samo je pitanje godine kada će završiti na draftu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa svojim fizičkim predispozicijama već sada se smatra sportskom životnjiom jer i u atletici bilježi zaista fantastične rezultate.

Trku od 100 metara istrči za 10.29, a vrijeme na 200 metraa mu je 20.76. Rezultati kojim se javno hvali na društvenim mrežama.

Na videima koji su postali viralni jasno se može vidjeti koliko je viši, brži i snažniji od svoje konkurencije i na sprint utrkama djeluje zaista dominantno.

Sportski stistem u Sjevernoj Americi favorizuje sportiste koji kombiniraju više sportova tako već sada u NFL-u igra nekoliko igrača koji su bili uspješni u atletici kao što su DK Metcalf iz Seattle Seahwaksa i Jonathan Taylor (Indianapolis Colts).

U Harborovom slučaju krajnji dometi su još uvijek nezamislivi pošto je još uvijek daleko od profesionalizma, ali ako se po jutru poznaje dan pred njim je sigurno velika budućnost.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Freiburg će se žaliti na Bayernov propust (VIDEO)

RAT UŽIVO: Agresori bježe nakon poraza od Ukrajinske vojske, novi dokazi o monstruoznim ruskim zločinima u Buči, Zelenski se obratio naciji…