in

KĆERKA PRED KAMERAMA: Mia Borisavljević stigla sa Emom

Slatka-Tajna.Eu

Mia Borisavljević juče je pokazala da je spremna da ispuni ama baš svaku želju kćerkici Emi, te je povela sa sobom na gostovanje na televiziji Grand.

Kako mala Ema poznaje voditeljku Jovanu Pešić iz privatnog druženja sa mama Miom, insistirala je da i ona bude gošća emisije ”Grand magazin”.

Rekla sam joj da idem kod Sarine, Lukine i Matejine mame, jer ona te tako zna i onda je izrazila želju da i ona pođe. Pošto je dobra i fina svi su se složili da sedi sa mnom u emisiji iako je bio plan da skedi kod kamermana– rekla je Mia.

Ema je zaista strpljivo i mirno sjedila dok je njena mama pričala o poslu, fitnes centru i zakazanim nastupima, i samo se smješkala i klimala glavom.

 Ona je stidljiva ovako, nije navikla na javne nastupe, ali će kod kuće vjerovatno da prepriča sve utiske koje je ponela odavdje- rekla je pjevačica, na šta je voditeljka dodala da je Ema rijetko dobro i napredno dijete.

Kada je riječ o drugoj kćerki Tei, koja ima samo osam mjeseci, Mia kaže da ona vjerovatno neće biti ni nalik starijoj sestri.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ne postoji druga Ema, Tea neće biti ovako mirna, nema šanse- otkriva pjevačica.

Iako nije sklona tome da hvali svoje kćerke i bude jedna od mama koje tvrde da su njihova djeca najbolja, Mia ipak nije odoljela da kaže još koju lijepu riječ za svoju mezimicu.

– Ona voli i djevojčice i dječake, ali se bolje snalazi sa starijom decom, ispred je svoje generacije. Ali je dosta pažljiva prema manjoj djeci, naročito otkad je dobila sestru- rekla je pjevačica.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

STIŽU ČESTITKE: Udala se Elma Seferović

“Zamjena za Lewandowskog? Iskreno govoreći, vidim samo jedno ime”