in

Danijela Martinović važi za jednu od najljepših žena na estradi, a evo kako izgleda njena sestra

Slatka-Tajna.Eu

Sinoć je na jednoj zabavi u Zagrebu gdje je imala priliku zapjevati i Danijela Martinović, pjevačica u publici imala i svoju vjernu podršku, a riječ je o njenoj sestri, također pjevačici Izabeli Martinović.

Budući da je dvije sestre rijetkost za vidjeti zajedno, svojim su prisustvom oduševile sve prisutne, a publiku je posebno zaintrigirala Izabela, koja je svoju popularnost gradila kao članica kultne splitske grupe Stijene.

Zajedno su pozirale na zabavi kozmetičkog brenda čija je Danijela ambasadorica.

Danijela je za ovu prigodu izabrala dugu crnu haljinu koju je ukrasila crnim remenom te bijelim salonkama, dok se njena tri godine mlađa sestra odlučila za nešto jednostavniju kombinaciju – bijelu majicu koju je sparila sa upečatljivim blejzerom, crne pantalone i iste takve salonke.

Iako su sestre, Izabela i Danijela ne kriju da se skroz razlikuju. Svaka ima svoj stil, kako životni tako i muzički te još nikada nisu ostvarile zajedničku suradnju. Ipak, jedna drugoj su u svemu najveća podrška.

Inače, 47-godišnja Izabela se prije par godina povukla iz javnosti i zbog svoje borbe sa opakom bolešću, koja je sada, nasreću, iza nje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izabela koja je bolovala od raka limfnih žlijezda rekla je kako su je oduvijek etiketirali po bolesti.

“Zbog toga nisam željela puno o tome govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti muzikom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe”, prenosi hrvatski Story.

U vrijeme pandemije, Izabela je pazila više nego ikada, jer je kako kaže, bila u skupini osjetljivijih ljudi.
Pjevačica sada radi na solo pjesmama, a proteklih par godina izbacila je nekoliko njih, uključujući i duet sa Amirom Kazićem Leom “Samo ne brini za mene”.

(express/story)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jedina fotografija jednog života u opsadi

VAHA – fudbalski genije i Jerome Rothen – filozof iz fudbalskog dječijeg vrtića