in

PROGOVORILA: Sanja Stanković priznala sve o hapšenju i elitnoj prostituciji

Slatka-Tajna.Eu

Sanja Stanković se nakon akcije policije hapšenja elitnih prostituki oglasila i otkrila sve vezano za hapšenje.

Prije nekoliko dana je javnost uzdrmala viujest o velikoj akciji policije hapšenja elitnih prostituki, a posebna se prašina podigla kada je izašao u javnost spisak poznatih dama koje su uhašene u ovoj akciji, među njima i Sanja Stanković, nekadađnja zadrugarka, a sada voditeljica RED televizije.

Sanja je navodno jako potresena cjelokupnom situacijom, te se sada uključila u program emsiije ”Premijera-Vikend specijal” i demantovala sve ove navode, pa istakla da je tokom akcije bila u Cirihu kod majke Branke.

– Nije prvi put da me povezuju sa tom pričom, to su priče rekla-kazala. U Zadruzi ljudi kad se svađaju iznose neistinu. Kad se desilo to hapšenje, ja nisam bila u Srbiji. Sa svojim dečkom sam otišla da proslavim rođendan svoje majke u Švicarskoj. Nije mi bilo dobro kad sam vidjela naslove da sam uhapšena. Čitam razne gluposti i nebuloze. Nije istina da me policija zvala, moja advokatica će se pozabaviti tim odakle je to krenulo – istakla je Sanja i dodala da nema veze sa djevojkama koje su uhapšene u ovoj akciji:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Te djevojke koje su pohapšene stvarno ne znam ko su! Glupo je da mašu mojom slikom i da pojedini voditelji komentarišu! Nemam šta da krijem, ne postoje nikakvi dokazi da sam ja dio toga. Meni više ništa nije jasno, moje ime se baš provlači! Moram da se pravdam zbog nečeg što nije istina! Mami je propao rođendan, meni je cijeli vikend propao. Taman sam sredila život kako treba, ali to očigledno smeta.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

The Bearded Dragon Guide » How to Care for Bearded Dragons

MMA borac brutalno prebio lopova: Nesretniku nije pomogla ni kaciga, završio je moleći na koljenima