in

Kokoruš: Pobjeda protiv Borca nam je veliki vjetar u leđa

Slatka-Tajna.Eu

Dan poslije velike pobjede

Veliko iznenađenje jučer su priredili košarkaši Radnika koji su na svom terenu savladali ekipu Borca iz Banja Luke sa 75:70. Ovom pobjedom sigurno su stigli na korak do opstanka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 




E. Dindić



Dan kasnije za SportSport.ba govorio je Dejan Kokoruš najbolji pojedinac u redovima domaćeg sastava, te kratko prokomentarisao veliku pobjedu svog tima.

“Izuzetno bitna pobjeda za nas. Mislim da niko nije vjerovao da možemo savladati odličnu ekipu Borca, pogotovo zato što igraju u sjajnoj formi ove sezone. Mi smo izašli na parket da damo sve od sebe i na kraju moram dodati i više nego zasluženo pobijedili. Ovo nam je veliki vjetar u leđa za nastavak prvenstva, te sa velikom dozom samopouzdanja ulazimo u naredne utakmice”, rekao je Kokoruš te dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ja u ovoj utakmici sam postigao najviše poena u našem timu, ali mišljenja sam da bez pomoći suigrača ova pobjeda ne bi bila moguća.”

Podsjetimo, Dejan Kokoruš je jučer u pobjedi Radnika nad Borcem postigao 17 poena i dodao šest skokova i dvije asistencije te bio jedan od najzaslužnijih za veliku pobjedu tima iz Bijeljine.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EUROSONG VIŠE NIJE MOJ PROSTOR: Doris Dragović kaže da je u fokusu spektakl, a ne pjesma

Bijelo platno u znak sjećanja na žrtve snajpera u Sarajevu