in

Aleksandra Bursać postala najomraženijia pjevačica zbog saradnje sa Emirom Đulovićem

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Bursać od slatke koleginice postala je jedna od najomraženijih pjevačica.
Naime, mnoge estradne umjetnice su drugačije počele da gledaju ovu Zvezdu Granda zato što je pristala da snimi rimejk pjesme “Cipele”, koju u originalu izvodi Andreana Čekić, zajedno sa Emirom Đulovićem.
Jedna od onih koja je javno govorila kako Aleksandrin potez nije u redu, je Katarina Grujić.

  • Ta pjesma će uvijek biti i ostati hit Andreane Čekić. Da nije bilo nje ta pjesma sigurno ne bi bila hit. Ko god da je sad presnimio, prepjevao, neće biti upamćena ta verzija, ne vrijedi. To nije kolegijalno, to ne treba tako da se radi. Baš sam danas na radiju čula tu pjesmu, Andreaninu verziju, originalnu, naravno – rekla je nedavno Katarina.

Svi tvrde da je Aleksandra, u želji da postane popularnija, prodala Andreanu. Među mnogim pjevačicama važi prećutni dogovor da je svi izbjegavaju i da joj se čak i ne javljaju.

Aleksandra je jednom prilikom govorila da će da presnimi pomenutu pjesmu, te je tada mnoge šokirala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










  • Na poziv da ja ponovo otpjevam čuveni hit “Cipele” rado sam se odazvala. Producent Saša Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pjesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne, jer ja nemam nikakvu lošu namjeru – rekla je nedavno Bursaćeva.

(express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zahonj na rubu snaga, nedostaje im volontera

Već tri velika dobitka na Wwinu, a mjesec tek počeo