in

Voja Brajović slavi godišnjicu: U ljubavi je sa 23 godine mlađom Milicom

Slatka-Tajna.Eu

Razlika u godinama im nikad nije predstavljala problem.

Glumac Voja Brajović (72) već dvadeset godina je u skladnom braku s koleginicom Milicom Mihailović (49). Razlika u godinama nikada im nije predstavljala problem, a veliku ljubav na najljepši način zaokružio je sin Relja.

U jednom od rijetkih intervjua Milica Mihajlović istakla je da je u njihovom odnosu najvažnije to što su jedno drugom najveći oslonac i podrška.

„Ljubav podrazumjeva emotivnu stabilnost i veoma mi je važna jer bez nje ništa nema smisla. Najvažnija komponenta našeg odnosa je da se oslanjamo jedno na drugo, da se razumijemo i nikada nam nije dosadno. Nas dvoje imamo vrlo živ odnos, a pošto je ljubav tajna, ne bih znala to da vam objasnim do kraja“, rekla je Milica i otkrila čime ju je glumac osvojio.

„Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo. Volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je meni to oduvijek djelovalo nekako prirodno“, ispričala je Milica.

S druge strane, Voja Brajović nije znao da objasni zbog čega je baš Milica osvojila njegovo srce.

„Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo. Kad bih to raščlanio i objasnio, ne bi mi bilo tako nedokučivo. Milica je nevjerovatan energetski izvor. Rijetke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvijek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavoljela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom“, našalio se glumac, prenosi Hello magazin.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

U Muri pronađeno tijelo ženske osobe

Poraz “osica”, rukometašice Gruda idu ka tituli