in

Vjenčanje od tri miliona funti i uslov za Beckhamovog sina koji je sve šokirao: Morao je da potpiše

Slatka-Tajna.Eu


U subotu ceremonija na Floridi


Najstariji sin Davida Beckhama, Brooklyn, uskoro bi trebao da oženi svoju dugogodišnju djevojku Nicolu Peltz.



Brooklyn i Nicola su se nedavno zaručili, a u subotu trebalo bi biti održano spektakularno vjenčanje. Sin legendarnog fudbalera svoju djevojku je zaprosio prije dvije godine, a čini se da su datum već odavno odabrali.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Međutim, američki mediji pišu da će Brooklyn biti taj koji će morati da potpiše bračni predugovor. Iako su njegovi roditelji David i Victorija milioneri na kraju je on daj koji mora da potpiše ovaj predugovor zbog nevjerovatnog bogatstva roditelja njegove djevojke.

Naime, bogatstvo porodice Beckham iznosi oko 380 miliona funti, ali kako pišu tamošnji mediji porodica Peltz je čak tri puta bogatija od njih zbog čega njeni roditelji traže da Brooklyn potpiše predugovor.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Vjenčanje će biti održano u subotu u Palm Beachu na Floridi, a navodno u ovu cijelu ceremoniju uloženo je čak tri miliona funti što dovoljno govori kakav raskoš i spektakl očekuje sve one koji su dobili pozivnice.

Sve to je odlučio finansirati otac od Brooklynove djevojke Nelson, ali je pred Beckhamovog sina postavio jasan uslov, a to je potpisivanje bračnog predugovora. To znači da u slučaju razvoda on neće moći da dira njegovo bogatstvo, te će dijeliti samo ono što zajedno steknu kao bračni par.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Navodno, takav zahtjev šokirao je Brooklyna, ali i njegovu porodicu jer on uopšte nije razmišljao o tome. Međutim, njegova izabranica mu je navodno objasnila zašto to njen otac traži i da je to jedini uslov koji on mora da ispuni ukoliko želi da se vjenčanje desi.

Vjenčanje će biti održano na imanju Peltz porodice koje inače košta oko 76 miliona funti. Brooklyn i Nicola su se upoznali 2017. godine, a dvije godine kasnije potvrdili su da su u ljubavnoj vezi.

Zaruke su potvrdili na ljeto 2020. godine putem Instagrama kada je Brookyln otkrio da je zaprosio svoju djevojku, a ona mu je rekla “da”.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lazio upisao bitnu pobjedu protiv Sassuola

ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE ELENE I VOJAŽA! Šta li će Fran Pujas reći na ovo?!