in

To nije pitanje za mene

Slatka-Tajna.Eu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nije hteo da se upušta u dublje komentare kada je upitan u vezi sa incidentima pred i tokom meča u vezi sa Ukrajinom.

Njegovi igrači tokom intoniranja himne nisu držali zastavu Ukrajine sa natpisom “Zaustavite rat” što je naišlo na neodobravanje u Kaunasu.

“Nadam se da će mir doći brzo. To je to”, izjavio je Radonjić i potom dodao:

“To nije pitanje za mene.”

Osvrnuo se i na dešavanja sa samog meča.

“Čestitam Žalgirisu na pobedi, igrali smo prvo poluvreme defanzivno jako meko sa mnogo grešaka. Treća četvrtina je bila potpuno suprotna od svega iz prvog dela. Imali smo dobru šansu da pobedimo. U poslednjim sekundama pred produžetak nismo napravili faul i oni su dali trojku. Igrali su bolje u produžetku i kontrolisali su situaciju. Još jednom čestitam”, rekao je Radonjić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dotakao se i Paulijusa Jankunasa koji je odigrao posljednji meč u Evroligi.

“Igrao je jako dobar meč, zna da igra dobro. Znate, sa našim problemima sa povredama, probali smo da nađemo rešenja na ovom meču. Znam šta oni mogu, ali na kraju zaista je bio dobar. Pogotovo ispod koša je napravio neke bitne šuteve”, zaključio je Radonjić.

(b92)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DIJETE TE SE STIDI, NANIO SI NAM ZLO: Kaju bivši muž optužio da mu je radila iza leđa sa palim makroom, ona odbrusila: On je nasilnik – Senzacija

Močvara 2 poslednja epizoda: Neočekivani obrt! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus