in

DARA BUBAMARA ULAŽE U SVOJ IZGLED: Za 45.000 eura promijenila lični opis

Slatka-Tajna.Eu

Novi izgled pjevačice Dare Bubamare ne prestaje da intrigira javnost, a mnogi se pitaju koliko je folkerka novca dala na sve estetske zahvate da bi ovako izgledala.

Kada se početkom devedestih pojavila na sceni Dara Bubamara bila je djevojčurak plave kose. Tada je bila znatno mršavija, i njene prirodne grudi bile su dosta manje od onih kakve ima danas i koje ponosno ističe.

Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije desetak godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica “sedmica”, a učestale intervencije na grudima folkerku su koštale oko 15.000 eura.

Pjevačica je prije četiri godine šokirala javnost kada je do medija stigla informacija da je za nov osmijeh iskeširala 18.000 eura. Kako se tada pričalo, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švicarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta, po sopstvenom priznanju, a posljednja korekcija na usnama, prema pisanju medija bila je prije nekoliko meseci, dok se zabavljala sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cijena kubika filera za usne je oko 150 eura, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Najnovije fotografije ove folkerke svjedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvidjeti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove “sitne” kozmetičke intervencije koštaju oko 300 eura, a moraju se ponavljati na šest mjeseci kako bi lice izgledalo negovano.

Operacija nosa koju je Dara priuštila sebi, promjenila je lični opis pjevačice, kažu komentari sa društvenih mreža. Tik prije nego što će još jednom predstaviti svoje novo lice, Dara je boravila u Turskoj, pa su mnogi pomislili da je baš na nekoj od tamošnjih klinika “otišla pod nož” i smanjila nos. Ovaj zahvat u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. eura.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Manifestation Gods

Pogba može ostati u Manchesteru, ali samo pod jednim uslovom