in

BIVŠI MUŽ KRITIKUJE KAJU: Makro je naše dijete uveo u hrišćanstvo

Nikola Dragojlović tvrdi da je Katarina Kaja Ostojić, njegova bivša supruga, sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem, inače menadžerom pjevačice, njemu iza leđa krstila njihovo dijete i da im to nikad neće oprostiti. On nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

-Taj makro je na kvarno krstio dijete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog djeteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici, osjeća odvratno, jer je makro dijete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički – rekao je Dragojlović.

-Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dijete i često se osjećam sramno, jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Vjerovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u prostituciji napravila i velike greške u mom životu – kazao je Dragojlović.

On dodaje da će se uskoro čuti i ko je njegova bivša žena.

-Stvari sad izlaze na vidjelo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti. Ja sam čovjek svjestan svoje pozicije, preživio sam teške stvari, ali isto tako znam da poslije kiše dolazi sunce. Trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima – rekao je pjevačicin bivši muž.

(Express/Kurir)

Komentariši

Written by Redakcija

SAD i NATO osudili zločine u Buči

Zvezda u produžecima poražena od Žalgirisa