in

I TREBA DA SE SKIDA: Xander prokomentarisao kolegicu

Slatka-Tajna.Eu

Alekandar Misojčić poznatiji kao Xander bio je izuzetno vijredan proteklih mjeseci, a nedavno je publiku počastio novom numerom koja je ubrzo postala veliki hit.

Mnogi mi nisu vjerovali, a ja sam ih sve demantovao i objavio “Lepoticu” na koju sam mnogo ponosan, a komentari su i više od očekivanog. Ispalo je sve bolje nego što sam mislio tako da sam presretan zbog toga– istakao je pevač, te dodao da je karta uspeha autentičnost.

Ja smatram da ovaj posao treba da se radi tako što ćeš stalno da ulažeš, vodim se time da se trudim maksimalno i pružim publici nešto drugačije- rekao je Misojčić.

Osim što se trudi da svojim nastupima iznenadi publiku, pevač tvrdi da je stajling veoma bitna stavka šoubiznisa te ne čude što je uvijek drugačiji i zapažen.

Drago mi je jer je očigledno da na neki način skrećem pažnju, pa i stajlingom. Uz tu muziku i pjesmu koju sam objavio potrebno je da ostavim i vizuelno neki svoj identitet. Moj stajling prati moderno doba i volim da kod nas ovdje donesem dio svjetskog šoubiznisa, bar kada je u pitanju stajling, ali u buduće ću se truditi i da muzikom pratim svjetske trendove, ali naravno pomiješano sa našim balkansim filingom tvrdi Xander.

Na društvenim mrežama svakodnevno možemo vidjeti brojne snimke Aleksandra i njegove bliske prijateljice i koleginice Aleksandre Tadić Cipke čiji je provokativan stajling rado prokomentarisao.

– To je prirodno, ona je žensko i treba da se skida, a ja ću da se oblačim, tako je ljepše – našalio se Aleksandar.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Makabi “pobjegao” Zvezdi i obezbijedio plej-of

Bosnia’s Federation entity adopts budget for 2022