in

Dara Bubamara: “U životu sam zaradila više od milion eura”

Slatka-Tajna.Eu

Radojka Adžić danas poznatija kao Dara Bubamara je još u osnovnoj školi pokazala naklonost prema pjevanju. Pristupanje školskom horu razvija svoj talenat za pjevanje.

Sa 11 godina kreće da se takmiči i pojavljuje na raznim muzičkim manifestacijama.


Ubrzo poslije toga bila je gost na koncertu Lepe Lukić.

Dara Bubamara je već sa 12. godina predstavljala Vojvodinu na Zmajevim dječjim igrama u Novom Sadu i tada je osvojilo prvo mjesto. Dvije godine kasnije pobjeđuje na manifestaciji “Najljepši glas Jugoslavije”.

Početak njen ozbiljnije estradne muzičke karijere počinje 1989. kada sa bendom “Dara Bubamara šou bend” nastupa širom Jugoslavije. Pet godina kasnije snima prvi album “Košava sa Dunava“ sa istoimenom pjesmom koja je ubrzo postala hit.

U jednom intervjuu govoreći o počecima karijere pjevačica je rekla da u mladosti nije mogla ni da pretpostavi da će steći popularnost i da će imati mnogo novca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica je objasnila da joj ništa u životu nije pruženo na tacni i da pamti scene iz djetinjstva kada se dešavalo da u kući nekad moraju da jedu samo hljeb i mast, kao i da je znala da je rođena za scenu.

– Uspjela sam, jer sam morala da se borim. Ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion eura, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sjećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi govorio da ne može, jer nema platu. Današnja djeca su potpuno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuhala. Dešavalo se da jedemo hljeb i mast. Tokom školskog odmora sam nekad išla i kući da jedem, jer nisu imali da mi daju za džeparac. Zahvalna sam roditeljima na svemu što su učinili za mene, zato sam stan u kojem tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga – ispričala je Dara

Brzo je počela da nastupa, što se njenom ocu nije dopalo, a kada je šef benda “Dara Bubamara” čuo da u Novom Sadu ima “jedna mala koja kida kako pjeva” ponudio joj je tri puta veći honorar da nastupa sa njima.

– Kad su mi saopštili kako se zove bend, rekla sam: ‘Ju, što vam je seljačko ime’. Danas Saša Popović zna da kaže da su dva najzvučnija imena na estradi Dara Bubamara i Lepa Brena – rekla je.

– Sa 18 godina sam zaradila Punta, a ubrzo sam kupila i novog Mercedesa. Kada sam kupila stan rekla sam sebi: ‘To je to, ništa ti više ne treba’. Ali, estrada te tjera da budeš bolji, jači. Tamo je vječito neka borba. Borila sam se sa ljudima kojima nikad ništa loše nisam učinila – otkrila je.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pomjerite dvije šibice tako da dobijete tačno rješenje

Obradović pred Mornar: Barani zaslužuju svako poštovanje