in

BILO ME JE STRAH KAD JE UŠLA MINA: Dalila eksplodirala

Slatka-Tajna.Eu

Emisija Gledanje snimaka je upravo počela, a voditeljica Ivana Šopić najavila je zadrugarima prvi video klip u kom su imali priliku da vide emotivni slom Dalile Dragojević.

Bio me je strah kad je Mina ušla, ali su mi rekli da joj je žao zbog nekih stvari. Neka sitnica se desi gdje ja puknem i onda sve izađe na kraju. Nije svejedno živjeti sa bivšima ovdje. To je to, nije mi lako, rekla sam i vidjela sam kod Filipa promjene što se tiče ponašanja. Od kad smo stupili sad u ovaj odnos, nemamo tu neke svađe kao ranije, gdje oboje eksplodiramo. Tebi se desio taj bijes, pobjedio je sebe, a vidiš kako je teško nositi se sa time, da sam ja to nosila – rekla je Dalila.

Je l’ ti je on ulio povjerenje ovaj put? – pitala je Ivana.

Nisam vidjela ništa, niti sam vidjela kod Mine, ali mi nije jednostavno sve ovo. Ne znam, bila je neka igrica, gdje je njega Miljana pitala da bira između mene i nje, on je izabrao nju – rekla je Dalila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ovaj razgovor smo obavili šest puta, iscrpljen sam, a znam da joj moram pomoći jer vidim da joj treba. Ja svaki dan pričam sa njom, onda počne plakati odjednom. Mene kad neko ne zanima, ja ne mogu izdržati 24 sata. Ja sam takav, pokušavam da joj objasnim. Nemam predstavu u nekim momentima gdje sam – ubacio se Car.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Martovska 'upozorenja' ruskog ambasadora u BiH

Žalgiris upisao 20. poraz